Benzema, reţinut de poliţia franceză: starul Realului poate face 5 ani de închisoare într-un dosar de şantaj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Karim Benzema
Karim Benzema

Franţa e zguduită de un scandal de şantaj sexual, iar printre suspecţi se află nume grele din lumea fotbalului mondial.

Karim Benzema s-a accidentat la meciul amical pe care Franţa l-a jucat, la 10 octombrie, suferind o leziune de gradul I la piciorul stâng. 

Totuşi, în aceste zile, recuperarea nu e singura grijă a vârfului de 27 de ani. Astăzi dimineaţă, el s-a prezentat la sediul poliţiei franceze, la Paris, după care a fost reţinut printr-un mandat valabil pentru 48 de ore!

Benzema e implicat în ancheta privind modul în care un alt fotbalist francez, Valbuena (Lyon), a fost şantajat. Valbuena a fost contactat telefonic de cineva care i-a pretins suma de 150.000 de euro, spunând că, dacă nu va primi banii, va publica pe internet un video clip erotic cu Valbuena şi cu iubita lui.

Potrivit „L’Equipe“, Benzema e suspectat de complicitate în acest caz de şantaj. Atacantul Realului ar fi fost contactat, la rândul său, de cineva care i-ar fi spus depsre înregistrarea cu Valbuena. Apoi, Benzema l-ar fi chemat pe Valbuena la o întâlnire, sfătuindu-l să plătească suma de 150.000 de euro pentru a preveni izbucnirea unui scandal.

Poliţia franceză vrea să stabilească dacă Benzema i-a oferit lui Valbuena un sfat prietenesc sau dacă ar fi avut legătură cu cei care l-au şantajat pe mijlocaşul celor de la Lyon. 

Benzema nu e primul fotbalist cunoscut audiat în acest caz. Djibril Cisse a oferit şi el declaraţii anchetatorilor, însă, în cazul său, s-a stabilit că fostul vârf al celor de la Liverpool a fost nevinovat.

Dacă Benzema va fi găsit vinovat de şantaj, el riscă până la cinci ani de închisoare.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite