Benny Adegbuyi, făcut KO de croatul Plazibat, în prima luptă după victoria carierei în faţa lui Badr Hari VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Benny Adegbuyi, relaxându-se la un meci de baschet
Benny Adegbuyi, relaxându-se la un meci de baschet

Luptătorul român Benny Adegbuyi (36 de ani) nu a rezistat foarte mult în faţa lui Antonio Plazibat (27 de ani), croatul l-a pus la pământ pe român la începutul rundei secunde. Aceasta a fost prima luptă a lui Adegbuyi după victoria carierei în faţa lui Badr Hari

În cadrul Glory Collision 3, Benny Adegbuyi a trebui să se recunoască învins, după ce a fost pus la podea şi numărat la începutul rundei secunde. 

A primit o dreaptă năucitoare, a căzut, a încercat să se ridic,e dar şocul a fost mult prea mare şi nu a putut să revină în meci. Plazibat este la al treilea ”tricolor” pe care-l învinge după ce a mai trecut de Bogdan Stoica şi de Dănuţ Hurduc. ”Sunt doar un tip depun, căruia îi place să pună lumea la pământ”, a declarat pentru Beyond Kickboxing, sportivul de 27 de ani. 

”E puţin din scurt, într-adevăr. E un game plan diferit, cum zic americanii. Avem o altă strategie pentru luptătorul acesta. Nu e un luptător de luat în râs, e un luptător puternic. Are numai victorii, în ultima vreme, e în top 10. Vine din spate, deci va trebui să fim foarte serioşi şi, în astea două săptămâni pe care le mai avem, să facem mici schimbări, să ne adaptăm”, spunea Benny Adegbuyi, pentru Fanatik, înainte de partidă.

Vezi această postare pe Instagram O postare distribuită de GLORY Kickboxing (@glorykickboxing)
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite