Benga, „oaia neagră“ în echipa lui Capra: fundaşul Petrolului le-a luat banii fanilor, apoi şi-a „îngropat“ echipa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alexandru Benga. FOTO: Sportpictures.eu
Alexandru Benga. FOTO: Sportpictures.eu

Petrolul a retrogradat matematic, după ce a fost învinsă de FC Voluntari, echipă care venea după şase înfrângeri consecutive.

Înainte de meci, într-o ultima tentativă de a mobiliza jucătorii, susţinătorii înfocaţi ai prahovenilor le-au dat jucătorilor, neplătiţi de mai multe luni, banii strânşi de ei: aproximativ 2.000 de euro. 

Gestul lor a avut un efect advers asupra fundaşului Alex Benga. Acesta a provocat penalty-ul din care Bălan a deschis scorul, iar apoi şi-a lăsat echipa în zece oameni, primind „roşu“, încă din minutul 35. În inferioritate numerică, Petrolul, de la care finanţatorul Dan Capra şi-a anunţat plecarea, s-a luptat, însă a luat şi golul doi, în prelungiri, ajungând în „B“.

Voluntari, şapte antrenori

Înainte de partida FC Voluntari – Petrolul, Florin Marin a ajuns la un acord cu conducerea ilfovenilor pentru a prelua echipa. Cum actele nu s-au făcut în timp, „Flocea“ a urmărit partida din tribune, iar Sorin Popescu a figurat ca fiind principal pe foaia jocului. FC Voluntari a mai fost pregătită în acest sezon de Bogdan Vintilă, Mircea Rădulescu, Gheorghe Mulţescu, Flavius Stoican şi Ionel Ganea.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite