Belodedici face predicţii sumbre: "Nu ştiu câte echipe o să mai înceapă returul"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul internaţional Miodrag Belodedici a declarat, joi seară, la Iaşi, că situaţia fotbalului românesc are mult de suferit din cauza problemelor cu care se confruntă multe echipe de club şi de arestarea unor patroni.

"Situaţia fotbalului românesc este umbrită de arestările patronilor unor cluburi! Vedem foarte multe probleme în fotbalul nostru, mai ales de ordin financiar. Nimeni nu ştie cât vor dura aceste probleme financiare. Chiar nu ştiu cum se vor rezolva. Nici nu ştiu câte echipe din prima ligă vor mai începe returul de campionat. Este o situaţie cu care nu ne-am mai întâlnit până acum", a spus Belodedici.

În acest moment, sunt arestaţi preventiv Dan Capră (Petrolul), Gheorghe Ştefan (Ceahlăul), iar Dan Adamescu (Oţelul) e arestat la domiciliu. 

Fostul internaţional a precizat că în aceste condiţii Steaua Bucureşti a câştigat deja campionatul. "Cu atâtea echipe care au probleme, eu cred că Steaua deja a câştigat campionatul! Cu cine să se mai bată când contracandidatele au atâtea probleme?!", a afirmat Belodedici.

Miodrag Belodedici se aşteaptă ca echipa naţională a României să se califice la Campionatul European din 2016: "Eu sunt foarte încrezător că la următorul turneu final ne vom califica. Avem şanse foarte mari. Au făcut meciuri foarte bune, au câştigat multe puncte şi sunt convins că vor reuşi să ajungă la Euro-2016".

Belodedici a participat, joi seară, la un meci caritabil între "Prietenii lui Prunea" şi o echipă formată din foşti jucători de la Poli Iaşi şi suporterii acestei echipe, pentru strângerea de fonduri necesare juniorului Radu Ionuţ Avasâlcăi, diagnosticat cu Neoplasm Rinofaringian C T4 N2.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite