Belodedici şi Ioan Andone organizează un mare eveniment caritabil: Unde vor ajunge banii strânşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Miodrag Belodedici
Miodrag Belodedici

Fundaşii de Aur ai Romaniei, Miodrag Belodedici şi Ioan Andone, au creat Asociaţia Liga Legendelor, cu scopul de a promova adevăratele valori ale sportului în dezvoltarea societăţii, pentru a aduce zâmbetul, fericirea proptită de o minge şi pentru a apăra dreptul copiilor la un viitor mai bun prin intermediul sportului.

„Binele face sport, sportul face bine“, campania de debut a Asociaţiei Liga Legendelor, vă pune în scenă prima ediţie a evenimentului fotbalistic şi caritabil „All Star Game – Team Belodedici vs. Team Andone“, în data de 31.05.2021, ora 20.00, pe stadionul Stefan cel Mare. Partida va fi transmisă de Digi Sport 1.

Iubitorii sportului şi nu numai sunt invitaţi să achiziţioneze un bilet virtual, în valoare de 15 lei la prima ediţie a evenimentului fotbalistic „All Star Game – Team Belodedici vs. Team Andone“. Astfel, ei vor intra în tragerea la sorţi pentru marele premiu: o garsonieră, plus o mulţime de alte premii!

Biletele/abonamentele sunt disponibile pe www.bilete.ro. Fondurile obţinute în urma evenimentului vor fi distribuite către:

- Asociaţia Liga Legendelor pentru îndeplinirea misiunii

- Asociaţiei „Fotbalul - motor de dezvoltare a relaţiilor interumane, prevenţie în sănătate, implementare acţiunilor de voluntariat şi caritabile“

- Merci Charity Boutique, o organizaţie non-profit fondată în 2012 al cărei scop e sprijinirea cauzelor umanitare prin proiecte de sănătate şi educaţie pentru copii cu probleme medicale şi sociale.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite