Belodedici a explicat cauza incidentelor grave de la meciul Serbia-Albania: „Sunt răni mai vechi, ce trebuie vindecate!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul internaţional român Miodrag Belodedici, un bun cunoscător al poporului sârb, a explicat cauza incidentelor grave din tribune şi din teren petrecute în timpul partidei Serbia-Albania din preliminariile Euro 2016.

Miodrag Belodedici, fost internaţional român, născut în satul Socol din judeţul Caraş-Severin, foarte aproape de graniţa cu Serbia, nu a părut surprins de incidentele crunte provocate de albanezi în partida cu Serbia din preliminariile Euro 2016. "Căprioara" spune că rivalitatea dintre cele două popoare este acerbă, iar provincia Kosovo, care şi-a obţinut independenţa faţă de Serbia în 2008, a adâncit şi mai tare acest conflict.

VIDEO Albanezii, primiţi ca nişte eroi la revenirea din Serbia. 3.000 de oameni i-au aşteptat la aeroportul din Tirana

"E o rivalitate nu numai sportivă, dar şi în alte privinţe cu Albania, ştiţi problema Kosovo. La Belgrad atmosfera nu este întotdeauna aşa, dar sunt mai pătimaşi oamenii acolo. Au avut mult de suferit în anii care au trecut. Au mai fost sancţionaţi şi n-au participat în cupele europene, iar acum nu e bine că mai au probleme de acelaşi fel. Eu ştiu, sârbii au nişte răni vechi pe care trebuie să le vindece", a spus Belodedici la Digi Sport. 

Partida dintre Serbia şi Albania, de la Belgrad, din preliminariile Euro 2016 a fost întreruptă în finalul primei reprize, după o bătaie între jucători, apoi s-a decis suspendarea. Incidentele au fost provocate de o dronă, care a survolat arena de la Belgrad şi care flutura steagul kosovar.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite