Standarde scăzute pentru Rednic la revenirea în Belgia: dat afară de echipa care domină campionatul, „Puriul“ a semnat cu un club mai mic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cluburile belgiene apelează la Mircea Rednic doar când traversează o criză. În sezonul trecut, Standard Liege l-a instalat pe românul de 51 de ani, atunci când ajunsese undeva în mijlocul clasamentului, mai aproape de retrogradare decât de titlu.

„Puriul“ a reuşit să califice gruparea din Liege în play-off-ul pentru locul 1 şi, chiar dacă Standard n-a cucerit campionatul, în schimb, s-a calificat pentru Liga Europa. La o zi după această performanţă, Rednic a fost demis din cauza unor divergenţe cu preşedintele lui Standard.

Gent, o victorie în ultimele cinci etape

Mircea Rednic a început sezonul la CFR Cluj, dar a plecat din Gruia după patru etape, fiindcă s-a certat cu fotbaliştii portughezi, în frunte cu Cadu. Acum, „Puriul“ revine în campionatul pe care îl apreciază cel mai mult.

Românul a fost numit la Gent, în locul spaniolului Victor Fernandez, câştigând lupta cu Franky Vercauteren şi Ariel Jacobs pentru postul de antrenor. După nouă etape, Gent ocupă locul 8 din 16 în prima ligă cu 13 puncte, având o singură victorie în ultimele cinci runde. Lider în Belgia e fosta echipă a lui Rednic, Standard Liege, cu 27 de puncte.

Rednic va debuta la Gent, la 6 octombrie, într-un meci din campionat, acasă, cu Genk, ocupanta locului 5.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite