Begu, ce onoare: Prestigiosul ziar american „The New York Times“ a scris despre marea victorie a româncei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Irina Begu (36 WTA) a obţinut una dintre cele mai mari victorii ale carierei sale, reuşind să dea lovitura în turul I, la Madrid.

Tenisul feminin românesc devine din ce în ce mai apreciat la nivel mondial, iar ceea ce s-a întâmplat în weekend a ajuns şi în paginile de la „The New York Times“.

Venită după o semifinală la Istanbul, Irina Begu a reuşit să treacă de campioana de la French Open şi ocupanta locului 5 mondial, Jelena Ostapenko. A fost un meci câştigat chiar lejer de româncă, scor 6-3, 6-3, după o oră şi 25 de minute.

Rezultatul a fost remarcat şi de jurnaliştii de la „The New York Times“, după cum a informat Digi Sport. Americanii au subliniat faptul că Begu a reuşit o surpriză atât de mare, în condiţiile în care nu e printre favorite la turneul deţinut de Ion Ţiriac.

Pentru Begu urmează un alt meci mare la Madrid, în turul II, astăzi (după ora 15.00), cu Maria Şarapova (53 WTA).

Ce a scris „The New York Times“?

*Campioana de la French Open, Jelena Ostapenko, a fost eliminată în turul inaugural de la Madrid de către Irina Begu, o jucătoare ce nu face parte din lista capilor de serie de la Caja Magica. 

*6-3, 6-3 a fost scorul întâlnirii, iar letona n-a reuşit să se ridice la nivelul jocului său pe zgura din sezonul trecut, când devenea regina la Roland Garros. 

*Dacă sportiva din Letonia de 20 de ani va dori să-şi apere trofeul obţinut acum un an la Paris, trebuie să facă un mare efort de schimbare în bine a jocului său.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite