Begu, prea obosită pentru războiul cu  Naomi Osaka, rezistă un singur set în sferturile de finală ale Gippsland Trophy

Begu, prea obosită pentru războiul cu  Naomi Osaka, rezistă un singur set în sferturile de finală ale Gippsland Trophy

Irina Begu a fost învinsă, vineri, 7-5, 6-1, de japoneza Naomi Osaka (3 WTA şi cap de serie număul 2), în sferturile de finală ale turneului de categorie WTA 500 Gippsland Trophy.

Ştiri pe aceeaşi temă

Atâta timp cât a avut energie, Begu i-a pus mari probleme mult mai titratei sale adversare. Irina a început în forţă meciul şi a avut răspunsuri  la toate loviturile niponei. La scorul de 1-1, românca a reuşit break-ul, dar nu a reuşit să-l consolideze, chiar dacă a condus cu 40-15 pe propriul serviciu. 
 
La scorul de 4-4, Begu a mai avut două mingi de break, ratate însă. Odată cu trecerea timpului şi pe fondul oboselii acumulate anterior, Irina jucase aproape nouă ore în cele trei victorii, toate în trei seturi, din tururile precedente, Osaka a zburdat pe teren. Fostul număr 1 mondial a luat 8 din următoarele 9 game-uri şi a închis meciul după 77 de minute de joc.
 
Pentru calificarea în sferturile de finală, irina Begu va primi 8.770 de dolari şi 100 de puncte WTA.
 
Şi chiar dacă a petrecut aproape nouă ore pe teren în cele trei victorii din tururile anterioare – toate în trei seturi –

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările