Begu, copleşită de durere: Irina a plâns la conferinţa României. Cum au reacţionat colegele ei şi Florin Segărceanu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Irina Begu
Irina Begu

Dacă Mihaela Buzărnescu a susţinut că n-are ce să-şi reproşeze după prestaţia de sâmbătă, în schimb, Irina Begu, cea care a înlocuit-o pe „Miki“ duminică, a suferit enorm pentru înfrângerea cu Pauline Parmentier.

Irina Begu a pierdut şi ea confruntarea de simplu de la Rouen, însă, spre deosebire de Mihaela Buzărnescu, măcar a reuşit să ia un set în duelul cu Parmentier şi să ducă partida în decisiv.

După ce România a ratat accederea în finală, rămânând cu cele două puncte aduse de Halep la simplu, Begu a fost cea mai afectată jucătoare din echipă. Bineînţeles, după Simona Halep, care, din cauza dezamăgirii, nici n-a putut veni în faţa jurnaliştilor la conferinţă.

Begu a rostit cu greu câteva cuvinte, fiind copleşită de emoţii şi de lacrimile care i-au „tăiat“ vocea.

Ce s-a spus la conferinţa României la Telekom Sport?

*Irina Begu: Nu e bine deloc. Dar nu asta contează. În momentul de faţă, sunt foarte dezamăgită că nu mi-am putut ajuta echipa. Era un punct pe care trebuia să-l iau. Ce putem spune? Doar că îi mulţumim Simonei, în primul rând, pentru dăruirea ei.

*Monica Niculescu: Îmi pare rău. Au fost doar câteva puncte diferenţe. Acele puncte le-am luat noi la Ostrava, acum n-am mai putut. Eu m-am simţit bine în teren, am simţit că nivelul meu a crescut în setul trei. Îi mulţumesc Simonei pentru ce a făcut, a luptat cu sufletul, era obosită, dar şi-a dorit foarte mult. Suporterii au fost extraordinari, am încercat să mă încarc cu energia lor cât am putut. Îmi pare rău, sunt dezamăgită şi nu pot sa zic decât că se poate. Adică, ne dorim să câştigăm acea cupă şi nu o să ne dăm bătute. Am fost foarte aproape. Nu vă daţi seama cât de aproape şi îmi pare rău că nu s-a putut. Îmi pare rău că n-am putut mai mult. N-am ajutat-o pe Simona mai mult. N-au mai fost mingile alea ca la Ostrava să mă arunc, poate au avut şi ele, au dat foarte multe tuşe. Mi-a sărit de 2-3 ori rău. Ce să zic? E zgură şi a sărit rău de multe ori. Asta e, ce să zic. Mulţumim suporterilor. Au fost extraordinari weekend-ul ăsta. Cred că nu mai au voce. Le mulţumim. Şi Simonei şi echipei, au crezut în noi. Ce să zic...

*Florin Segărceanu: În mod normal, prima noastră opţiune la dublu era Begu - Niculescu. A doua era Halep - Niculescu. Aveam acest plan cu o seară înainte. Am lămurit aceste aspecte şi, după accidentarea nefericită a Irinei, am întrebat dacă e totul OK cu ea şi a transmis că doreşte să joace. A zis că e obosită un pic, dar că îşi doreşte să joace. S-a văzut, a jucat foarte bine, un meci care se pierde la câteva puncte. N-ai ce să spui. A fost un vis frumos pentru noi, nu s-a terminat, am avut o semifinală cu Franţa, un eveniment cum eu n-am trăit încă. Le mulţumesc fetelor pentru cum s-au dăruit. N-avem ce să facem decât să ne încărcăm bateriile, eu mă rog pentru fete să avem un sezon bun şi să o luăm de la capăt, la anul. Sunt foarte mulţumit de deciziile pe care le-am luat şi, dacă m-ar întreba cineva dacă aş merge pe aceeaşi formulă, aş face la fel.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite