Becali „tremură“: ce mai poate pierde finanţatorul FCSB, după ce a fost nevoit să schimbe denumirea echipei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Până acum, finanţatorul roş-albaştrilor a pierdut toate procesele pe care le-a avut cu Clubul Sportiv al Armatei (CSA). De acum, următoarea miză în acest război va fi palmaresul echipei.

Unii susţin că, odată cu obţinerea brandului Steaua, CSA a câştigat şi istoria echipei din perioada 1947-2003. Pe de altă parte, latifundiarul din Pipera insistă că FCSB deţine palmaresul Stelei.

„Palmaresul FCSB va fi cel din 2003, pentru că pe certificatul de înregistrare a acestei firme apare 2003“, a explicat Emilian Hulubei, omul care conduce Asociaţia Fotbaliştilor Amatori şi Nonamatori (AFAN) şi membru în Comitetul Executiv FRF.

Imediat după declaraţia dată de Hulubei, Becali a sărit ca ars: „Ce legătură are palmaresul cu identitatea noastră sportivă? Ce, noi n-am continuat cu echipa? Cum să avem doar palmaresul din 2003? Mă oftic pentru că sunt mulţi care vorbesc fără să ştie despre ce e vorba. Palmaresul nu-l poţi da, nu-l poţi vinde. Se transmite prin continuitate. Nu poti lua sau da bani pe palmares“.

Dacă, totuşi, se dovedeşte că FCSB a rămas şi fără palmaresul din perioada 1947-2003, înseamnă că trupa lui Becali a pierdut 47 de trofee printre care şi Cupa Campionilor Europeni.

Va fi o păcăleală de derby

În lumina ultimelor evenimente, duminică (ora 20.30, Digi Sport, Dolce Sport, Look TV), în etapa a 3-a din play-off, nu vom mai avea derby-ul Steaua – Dinamo, ci FCSB – Dinamo. Astfel, după ce a dispărut cea mai galonată echipă de club din România din primul eşalon, eternul derby se transformă şi el într-o păcăleală de derby.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite