Becali „tremură“: CFR dă lovitura începutului de an în fotbalul românesc. Campioana aduce un antrenor de top

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bogdan Mara
Bogdan Mara

FCSB şi CFR Cluj sunt două cluburi conduse româneşte, haotic. Doar că, totuşi, la Cluj există o minimă decenţă şi, periodic, pentru funcţia de antrenor e angajat un om priceput, care e lăsat să-şi facă treabă. Asta spre deosebire de FCSB, unde antrenează patronul.

CFR Cluj l-a dat, astăzi, afară pe Toni Conceicao, iar dacă aducerea portughezului a părut, încă din start, o mutare greşită, măcar şefii campioanei şi-au reparat acum eroarea.

Mai mult, CFR e pe punctul de a-l aduce înapoi pe Dan Petrescu, după cum a anunţat Digi Sport. Directorul sportiv al ardelenilor, Bogdan Mara, un invitat al postului în multe emisiuni, se află acum în China şi se pare că a reuşit să-l convingă pe Dan Petrescu să revină la CFR, echipă cu care a câştigat titlul în sezonul trecut.

Drept urmare, Dan Petrescu şi-ar fi reziliat, astăzi, contractul cu Guizhou Zhicheng, formaţie chineză cu care a retrogradat, în sezonul trecut, în liga secundă.

Revenirea lui Petrescu la CFR e o veste proastă pentru Gigi Becali, în condiţiile în care „Bursucul“ are o experienţă mai mare, ca antrenor, în comparaţie cu latifundiarul din Pipera.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite