Becali: "Sunt curios cât de scump a costat pielea Astrei, astea le face numai Dinu Gheorghe"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dinu Gheorghe
Dinu Gheorghe

La puțin timp după meciul Vaslui - Astra 2-1, Gigi Becali a lansat ipoteza unui blat, iar apoi l-a acuzat pe Dinu ”Vamă” Gheorghe că i-a propus să-l cumpere pe Ruy Duarte. Actualul președinte al Astrei a replicat: ”Becali e prostul-proștilor. Și-a făcut o echipă care nu bate pe nimeni!”

Totul a început în momentul în care Gigi Becali a lăsat să se înțeleagă că a fost blat la meciul de la Vaslui. A urmat intervenția lui Dinu ”Vamă” la Digi Sport, președintele lui Astra afirmând că Adrian Porumboiu, finanțatorul Vasluiului, ar fi intrat în cabina arbitrilor și ar fi avut o discuție cu ei. "Domnul Porumboiu a intrat în vestiarul arbitrilor la pauză. E şi în raportul observatorilor. Dacă un blat se face în minutul 86, înseamnă că Becali a ajuns de la cioban la om de fotbal. Dumnezeu îi va plăti pentru asta, face mult rău fotbalului. El se pricepe la păscut oile, nu la fotbal", a spus Dinu Gheorghe.

”Le-am spus că nu este meci de baschet!”

Adrian Porumboiu a confirmat că a vorbit cu arbitrii, însă a precizat că a vorbit cu Gigi Becali, care i-a spus că a glumit atunci când s-a referit la faptul că a fost blat la Vaslui - Astra: "Am trecut pe culoar, spre cabinetul medical, la pauză, şi am avut o discuţie cu arbitrii. Era uşa deschisă şi le-am spus că ăsta nu e meci de baschet. Dacă domnul Dinu Gheorghe a aflat asta înseamnă că primeşte informaţiile şi pe unde scurte şi pe unde lungi".

Meciul Vaslui - Astra 2-1 a fost arbitrat de o brigadă condusă la centru de Iulian Dima. Tot la Digi Sport, Porumboiu s-a referit la ”central”: "Iulian Dima nu trebuia delegat la acest meci. Mama lui a lucrat la mama lui Avram în casă. Nu se poate spune că ne-a ajutat cu ceva arbitrul azi. Dimpotrivă, ne-a oprit din mai multe acţiuni. Ce spune Becali sunt glume. M-a sunat cineva. Am vorbit cu el, că a vorbit cu MM, că a văzut MM meciul şi că a dat gol Constantin asa cum l-a dat. Cu latul. A fost lat, nu blat! Nu are nicio noimă ce spune. Lucrurile sunt foarte simple. Nu am nicio relaţie cu Dinu Vamă".

”Dinu Vamă e cel mai periculos om!”

Discuția a continuat între cei trei... prin intermediul Digi Sport, la Fanatik Show. "Eu nu am spus că am glumit. Am spus că imi pare bine că a sunat Porumboiu. I-am dat nişte argumente. Dacă Dinu Vamă îmi spune să fac blat cu Rapid, să îl cumpăr pe Duarte! Mă aştept la orice de la omul ăsta. Mi-a zis că e jucătorul lui şi că poate face asta. Ăsta e cel mai periculos om! M-am întâlnit într-un bar cu el şi mi-a spus că poate să aranjeze meciul cu Rapid. Ca să-l distrugă pe Copos".

Disputa a căpătat o intensitate și mai mare, Dinu ”Vamă” provocându-l pe Gigi Becali: "Dacă eu am făcut aşa ceva, să îmi facă Dumnezeu cel mai mare rău copiilor mei, dacă eu nu am făcut aşa ceva, să îi facă Dumnezeu cel mai mare rău copiilor lui. Mergem mâine la biserică și jurăm cu mâna pe icoană. Gigi Becali aruncă numai cu mizerii. Vrea să îl nenorocesc? Să nu mai iasă din casă niciodată? E o mizerie! Nemernicul ăsta vorbeşte în continuare! Becali e un nebun. A fost prostul proştilor. Și-a făcut o echipă care nu bate pe nimeni. Dacă se ocupa el de fotbal, vă daţi seama unde ajunge Steaua. Unde e de ani de zile", a comentat Dinu Gheorghe.

Rapid și Steaua se înfruntă astăzi, la 21.30, în Giulești.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite