Becali, scârbit de Justiţia din România: „Vreţi să scoateţi corupţia din ţară cu familia Becali? Vă vede Dumnezeu!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul clubului FCSB a avut o reacţie vehementă după ce a aflat că Ioan Becali va fi eliberat condiţionat, aşa cum a decis Tribunalul Ialomiţa.

Ioan Becali a avut o şedere scurtă după gratii, după o nouă condamnare pe care a primit-o, de această dată în dosarul mitei pe care a dat-o fostei judecătoare Geanina Terceanu pentru a-l achita în „Dosarul Transferurilor“.

Încarcerat la data de 20 februarie, fostul impresar urmează să fie eliberat condiţionat în curând. La prima sa intrare în închisoare, în „Dosarul Transferurilor“, Giovanii a petrecut doi ani şi şase luni după gratii.

Această situaţie l-a enervat pe Gigi Becali, cel care, potrivit Digi Sport, a salutat vestea că vărul său va fi eliberat condiţionat în curând.

Ce a spus Gigi Becali? 

*E o veste bună pentru familie eliberarea lui Giovani, o decizie normală. Chiar trebuia să vină mai repede acasă. Normal era ca şi Victor să vină acasă. Vineri are şi el recurs.

*Nu cumva vreţi să facem noi, Becali, după ce familia noastră a făcut 100 de ani de puşcărie, închisoare acum pentru toată corupţia din România? Văd că toţi ăia care care au furat sutele de milioane au făcut câte un an şi trei luni, un an jumătate. 

*Văd că Victor stă de aproape 5 ani în puşcărie şi nici măcar n-are nicio vină că s-au vândut nişte fotbalişti, doar că era fratele lui Giovanni. 

*Vreţi să facem noi, familia Becali şi cu Borcea, toată puşcăria României?

*Borcea are 4 ani şi jumătate de când stă în puşcărie pentru că a vândut nişte fotbalişti. Fotbalişti ai lui Dinamo, adică ai lui. De la cine a furat dacă la Dinamo era el acţionar? 

*Să zicem că nu a plătit taxe (n.r. – Borcea), dar a plătit apoi prejudicii şi văd că stă tot în puşcărie. Alţii care au furat sunt afară. Şi nici n-au plătit prejudicii. 

*Bă, e o viaţă de om 5 ani! Lăsaţi oamenii în pace să se elibereze. Ce vreţi? Să scoateţi toată corupţia din România cu familia Becali şi Cristi Borcea? Scoteţi-o, mă, dar vă vede Dumnezeu.

*Eu vă promit că în curând îmi fac partid. Peste un an va fi gata. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite