Becali: Mi s-a propus ca o echipă să ne ofere un meci şi n-am acceptat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Arhiva
Foto Arhiva

Gigi Becali a declarat, joi seară, la Digi Sport, că în urmă cu doi ani o echipă i-a propus trucarea unui meci, însă el nu a fost de acord.

„Chiar dacă ar vrea Botoşani să spună, uite vrem să dăm meciul ăsta, eu zic ‘Nu vreau’. Vreau să fie dreptate. Mi s-a întâmplat. Mi s-a propus şi n-am acceptat. Acum doi ani, când a fost.... Nu mai vreau să discutăm de asta”, a spus Becali, citat de news,ro.

Gigi Becali a vorbit şi despre prestaţiile unor jucători la meciul cu FC Botoşani: "Buziuc, săracul, nu a mai jucat de mult, nu are ritm de joc, a venit după accidentare. Ovidiu Popescu este exponenţial pentru noi, ca Olaru, dar el nu poate să dea gol. Dacă nici de acolo nu dai gol... Nedelcu a fost prea lent, a adormit putin la primul gol. L-a schimbat antrenorul. Asta era intenţia lui, să joace 30 de minute, apoi să vadă dacă joacă o repriză şi mai apoi să vadă dacă poate juca tot meciul".

Formaţia FCSB a învins, joi seară, în deplasare, cu scorul de 3-1 (2-1), echipa FC Botoşani, într-un meci din etapa a şasea a play-off-ului Ligii I. Au marcat: Ongenda ’28 / Oct. Popescu ‘4, Moruţan ’15 (penalti acordat pentru un fault în careu), ’73 (penalti acordat tot pentru fault în careu).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite