Becali râde de finul Pandele: cum a pus sare pe rana primarului după ce FC Voluntari a pierdut cupa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali, bucuros de răul altuia
Gigi Becali, bucuros de răul altuia

Latifundiarul din Pipera a devenit cel mai mare duşman al Voluntariului, după ce Tamaş şi colegii săi au împiedicat FCSB, în penultima etapă din play-off, scor 2-2, deschizând drumul CFR-ului spre câştigarea celui de al 5-lea titlu consecutiv.

Gigi Becali nu uită şi nu iartă! După egalul cu FC Voluntari, latifundiarul din Pipera a spus, răspicat, că vrea să vadă înfrângerea ilfovenilor în finala Cupei României, cu Sepsi. Ceea ce s-a şi întâmplat, covăsnenii câştigând trofeul, scor 2-1.

Rezultatul a însemnat atât pierderea trofeului, cât şi ratarea prezenţei în preliminariile Conference League pentru FC Voluntari. Vorbim despre o grupare unde primarul Florentin Pandele, finul lui Gigi Becali, are un cuvânt important de spus. 

Chiar şi aşa, Becali a savurat din plin eşecul Voluntariului, după cum a recunoscut într-o intervenţie, la Pro Arena.

Ce a spus Gigi Becali?

*Nu ai unde să vorbeşti, că nu are telefon. Nu poţi să stai cu un fin supărat de la fotbal o sută de ani. A fost o mâhnire, nu poţi fi supărat. Nu se poate ca să faci împotriva ta, numai ca să faci rău lui naşul tău. Dacă tu joci finala cupei... Ca dovadă, joacă, mă, finala ta, ce ai muncit un an pentru CFR? Ia-ţi, mă, cupa şi du-te în cupele europene! 

*De ce vrei tu să joci cu prima echipă cu FCSB, când tu ai de luat o cupă? Ca dovadă că i-a scos... Ăia nu mai stăteau în ghete, erau sleiţi de puteri. Asta m-a deranjat. Dacă ai cupa de luat, ce treabă ai tu cu CFR-ul, să o ajuţi pe CFR. 

*Nu o să mă cert acum cu finul pentru fotbal. (n.r. - dacă s-a bucurat că Voluntari a pierdut finala cupei) Da! N-am avut unde, ca să-i dau mesaj. Am vrut să-i dau finei (n.r. - Gabriela Firea), dar mi-a fost jenă, să nu se supere fina pe mine. Am vrut să-i dau: <Felicitări, pentru cupă! Ai muncit un an pentru CFR>. Dar am zis că se supără fina. Dar tot îi dau felicitări când mă întâlnesc cu el. Îl iau în braţe. <Bravo, finule, felicitări că eşti un om ajutător, ai ajutat, ai muncit, chiar, ce milostiv eşti! Un an de zile ai muncit pentru CFR. Vai, vai, vai ce milostiv eşti!>.

*Era normal să joace, dar nu era normal să nu joace pentru ei, adică nu era normal să nu-şi apere interesul lui. Nu era normal să-şi odihnească jucătorii pentru finala cupei, că a muncit un an, omul?

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite