„Becali se pricep la oi, nu la fotbal!“: Un nou atac devastator la adresa omului care a distrus un brand al fotbalului românesc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

FCSB e pe ultimul loc în Liga I după 7 etape, iar finanţatorul acestei formaţii e pus la zid de oameni care, în trecut, încercau să-i vorbească pe plac.

Gigi Becali a preluat Steaua, la începutul anilor 2000, iar astăzi, are o echipă ridicolă, denumită FCSB (Faci Ce Spune Becali) care a cheltuit cei mai mulţi bani în Liga I, însă n-are antrenor, n-are preparator fizic şi ocupă ultimul loc în primul eşalon!

E rezultatul unui amatorism şocant instaurat de Becali la club şi mizeria a luat o dimensiune atât de mare, încât până şi Ion Crăciunescu, cândva un susţinător al latifundiarului, a ajuns acum să-l lovească pe acesta, fără milă. Prezent în studioul Digi Sport, fostul arbitru a avut un discurs dur la adresa celui care se crede atât patron, cât şi antrenor, deşi nu înţelege nimic din fenomenul fotbalistic, cel puţin nu pe partea tehnico-tactică.

Ce a spus Ion Crăciunescu?

*Becali nu poate fi baci la fotbal, că nu se pricepe. La oi poate să fie, dar aici n-are niciun argument.

*Nu pot să crească nişte copii dacă tu n-ai antrenor. Ei niciodată nu vor creşte dacă nu au pe cineva foarte competent. Uitaţi-vă la Dan Petrescu: tinerii jucătorii sunt propuşi pentru naţională, toţi joacă la un anumit nivel. Ioniţă n-a reuşit şi, de aceea, a şi plecat.

*La FCSB trebuia cineva verificat, dar patronul n-a vrut acest tip de antrenor. Becali a fost cel mai mare duşman al banilor lui.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite