Becali, în pragul disperării: Ce salarii lunare a început să plătească rivala CFR Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Becali

Rezultatele diametral opuse pe care le-au avut CFR Cluj şi FCSB, în ultimii ani, s-au reflectat în veniturile celor două grupări.

Cu patru titluri luate la rând în Liga I şi cu venituri europene de peste 27,5 milioane de euro, formaţia din Gruia face o campanie spectaculoasă de achiziţii, în această iarnă. 

După ce l-au luat pe Sergiu Buş (atacant, 29 de ani) de la Seongnam (Coreea de Sud), ardelenii au bătut palma şi cu Marko Dugandzici (atacant, 27 de ani). Vorbim despre fostul golgheter al Botoşaniului. Cât timp a evoluat la această formaţie, în 2020, croatul a adunat 20 de meciuri, 11 goluri şi două pase de gol. Astfel, Botoşaniul l-a vândut, ulterior, la Soci, grupare din prima ligă rusă la care Dugandzici a bifat 24 de apariţii şi cinci goluri. Acum, vârful de 1,90 de metri a fost luat de CFR pentru 400.000 de euro, primind şi un salariu lunar de 20.000 de euro. Potrivit playsport.ro, patronul clujenilor, Neluţu Varga, a explicat că mutările din această iarnă sunt menite să pregătească echipa pentru următoarea campanie europeană. 

„Da, l-am luat pe Dugandzici. Încerc să-i îndeplinesc lui Dan (n.r. - Petrescu) toate dorinţele spre a-şi forma o echipă competitivă pentru Europa“, a spus Varga. 

CFR Cluj a încheiat anul 2021 pe locul 1 în Liga I, cu 57 de puncte strânse în 21 de etape. Echipa e la zece puncte de FCSB, aflată pe locul 2. Cele două formaţii se vor întâlni în prima etapă din 2022, pe „Arena Naţională“, meciul fiind programat pentru data de 23 ianuarie.

Alibec, out

Cei doi atacanţi care tocmai au sosit la CFR scurtează şederea lui Denis Alibec (30 de ani) la această formaţie. Aflat în dizgraţia lui Dan Petrescu, internaţionalul român se va întoarce, aproape sigur, la Kayserispor, grupare cu care se află sub contract şi de unde a fost împrumutat la CFR. În actuala ediţie de campionat, Alibec a marcat de două ori, în 12 apariţii pentru formaţia din Gruia.

Nu mai cumpăr niciun jucător! Nu ne interesează nimeni acum! Dacă vom lua campionatul, vom mai aduce, dar până atunci vom face economie. Gigi Becali la Digi Sport  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite