Becali dă de pământ cu angajaţii săi: Reproşuri pe bandă la ultima intervenţie televizată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Omul de afaceri simte că îi fuge pământul de sub picioare după încă un an în care amatorismul instaurat de el poate aduce un nou mare eşec.

Cu şase etape înainte de terminarea play-off-ului, FCSB e deja la 9 puncte de liderul CFR Cluj în faţa căruia a pierdut, acum două runde.

Aşadar, pentru bucureşteni se prefigurează încă un sezon ratat, al 5-lea la rând, în care titlul se poate pierde! Prin comparaţie, dacă va triumfa în play-off, CFR va cuceri al 3-lea titlu consecutiv cu Dan Petrescu pe bancă.

Iritat din acest motiv, dar şi pentru că echipa pierde jucători pe bandă din cauza problemelor medicale, Gigi Becali a avut o intervenţie la Pro X, în care şi-a pus la zid angajaţii. Adică, pe cei care fac doar ce spune el!

Ce a spus Gigi Becali?

*Sunt multe accidentări musculare. E o problemă de pregătire fizică. Mă pricep eu la asta? Am pus şi eu oameni care sunt profesori universitari. Lasă-l pe Nedelcu, a fost o accidentare în timpul jocului în cazul lui, se întâmplă, dar la Filip aşa tam-nesam şi la Coman... 

*Nu mai vreau să comentez, să acuz oameni. E o chestiune de profesionalism. Nu avem profesionişti care să facă acest lucru. Să vedem ce lot facem acum. Nu mai ştiu cu cine să jucăm. Nu mai avem rezerve. O să folosim copiii, ce putem să facem? Nici schimbări nu pot să fac. N-ai cu cine să joci.

*Eu îl iubesc pe Vintilă (n.r. - antrenorul Bogdan Argeş Vintilă), dar el are o problemă când se accidentează jucătorii. I-am spus şi lui MM (n.r. - Mihai Stoica): «Băi Mihai, tu şi cu Vintilă răspundeţi. Primul răspunde Vintilă, după aceea tu. Şi Tudor (n.r. - Alexandru Tudor, fostul arbitru)». De-aia e antrenor, să-i spună preparatorului fizic ce să facă. Dar eu mereu îl absolv de vină pe Vintilă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite