Becali: "Pagubele se ridică la 50.000 de euro. Puteau să omoare pe cineva!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul stelist Gigi Becali a declarat că s-a temut în momentele în care autoturismul său de lux a fost atacat cu pietre.

El spune că fapta poate fi considerată gravă, având în vedere că pagublele se ridică la o sumă importantă şi mai ales că, atât el cât şi cei din preajma lui, puteau fi răniţi grav.

"Pagubele sunt că maşina trebuie vopsită din nou iar parbrizul costă şi ăsta mult. Probabil vreo 50.000 de euro, înseamnă deosebit de grav şi înseamnă de la cinci ani în sus. E vorba de periculozitatea faptei. În maşină eram eu, putea să spargă capul cuiva, să omoare pe cineva. Nu discutăm doar de distrugere, e vorba cât de periculoasă a fost fapta. Dar dă-o naibii de maşină, se repară, dar periculozitatea ? Putea să moară unul pe loc. Poate să te atace în casă. E vorba de huliganism. Asta e problema mare şi durerea", a spus Becali azi-noapte.

Autoturismul lui Becali a fost atacat de câţiva suporteri stelişti la plecarea de la meciul pierdut de echipa din Ghencea, 0-1, în faţa lui Dinamo.

În drum spre casă, Becali a depăşit viteza legală şi a fost oprit de un echipaj de poliţie. "Mi-a comunicat acum că am avut 76 la oră şi trebuia să am 60 şi am depăşit cu 16. O să-mi dea amendă", a spus Becali.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite