Becali intră cu „buldozerul“ în lotul lui Teja: Trei jucători sunt de aruncat după un meci! Patronul a anunţat cine vine

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gigi Becali a zis foarte bine, atunci când a explicat că FCSB vine de la Faci Ce Spune Becali! Dovadă că la acest club nu există nicio strategie e faptul că, după un singur meci în campionat în 2019, trei jucători nu mai sunt buni.

Latifundiarul din Pipera a anunţat că Rusescu va fi pus pe liber în vară, iar până atunci, Bălgrădean şi Planici, consideraţi vinovaţi pentru remiza de la Călăraşi, vor fi scoşi din primul „11“. Nu de antrenorul Mihai Teja, care şi-a asumat deja rolul de secund al lui Becali, ci de finanţatorul roş-albaştrilor. 

„Dacă nu-i distrugi şi nu-i cerţi, nu stau atenţi. Eu n-am văzut niciun fundaş central să facă ce a făcut Planici (n.r. – la Călăraşi). Care e vina lui Teja dacă lui Bălgrădean nu-i convine să nu ia gol? <<Voi daţi la poartă că eu las mingea în poartă>>. Cam aşa a gândit el (n.r. – Bălgrădean). Nici blat dacă era nu o lăsa aşa!“, a spus Becali la Pro X. 

Acesta intenţionează să aducă trei jucători în această săptămână: fundaşii Alexandru Paşcanu (Leicester U21) şi Iulian Cristea (Gaz Metan), plus portarul Răzvan Pleşcă (Gaz Metan). 

Paşcanu ar fi trebuit să ajungă din vară la FCSB, când ar fi devenit liber de contract, însă Becali a dezvăluit că va urgenta mutarea, urmând să plătească o sumă modică pentru internaţionalul sub 21 de ani: „Dau ordin acum să se facă actele, să-l luăm imediat“. 

Cristea a fost dorit de Mihai Teja, de când acesta a ajuns pe banca vicecampioanei, iar Becali e dispus să plătească 150.000 de euro în schimbul său. 

Pleşca, un goalkeeper de 36 de ani, ar urma să-i facă o serioasă concurenţă lui Bălgrădean.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite