Becali implică premierul Ungariei în lupta pentru titlu: Ce crede că va face Viktor Orban pentru a împiedica FCSB

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Sportpictures
FOTO: Sportpictures

Gigi Becali nu doar că joacă rolul antrenorului principal la FCSB, transformând tehnicianul în acte în secundul său, dar, mai nou, alcătuieşte şi componenţa play-off-ului!

Cu trei etape înainte de terminarea sezonului regulat, latifundiarul din Pipera a început să ia peste picior rivala Dinamo, spunând că roş-albii n-au nicio şansă la o clasare între primele 6. 

Becali ar fi încântat dacă formaţia din „Ştefan cel Mare“ ar ajunge, din nou, în play-out, fiindcă ar scăpa de două partide pe viaţă şi pe moarte în lupta pentru titlu. Totuşi, nu doar Dinamo e o problemă pentru Becali. Acesta e convins că şi Sepsi se va alia cu CFR Cluj în play-off, motiv pentru care speră să vad şi gruparea din Sfântu Gheorghe în play-out.

„Dacă se califică Dinamo în play-off, merg la Universitate! Dar Dinamo nu mai are nicio şansă! Nici măcar una! Nici în vis nu trebuie să se gândească la play-off! De fapt, visează până la meciul cu Botoşani. Duminică o să se termine visul. La Botoşani sunt prietenii mei“, a spus finanţatorul vicecampioanei. Acesta a explicat apoi ce problemă are cu Sepsi.

„Noi nu o vrem pe Sepsi în play-off! Fiindcă poate dă ordin Orban (n.r. – Viktor Orban, premierul Ungariei). Primesc un ordin, sunt ei între ei acolo. Vine Orban şi spune: <<Voi sunteţi fraţi unguri între voi (n.r. – Sepsi şi CFR). Cum să faceţi aşa ceva? (n.r. – Sepsi să încurce CFR-ul în play-off)>>. Vreau Botoşani, Iaşi şi Astra în play-off. Oricine, numai Sepsi să nu fie!“, a continuat Becali.

Dinamo, răspuns tranşant

Auzind declaraţiile latifundiarului, Ionel Dănciulescu, oficialul celor de la Dinamo, a oferit o replică tranşantă în gsp.ro, explicând de ce Becali are nişte preferinţe clare în privinţa echipelor din play-off.

„E normal ca Gigi Becali să nu-şi dorească să intre Dinamo în play-off. Cu alte echipe, nu dau numele, au asigurate şase puncte. Şi nu o spun din alte considerente decât cele ale istoriei şi a statisticii! Cu noi, însă, povestea stă altfel mereu“, a afirmat Dănciulescu.

E adevărat că meciurile cu Dinamo sunt spectaculoase. Dar pe mine nu mă interesează emoţia şi spectacolul cu Dinamo. Vreau să iau campionatul! Pentru noi, şansele la titlu se micşorează dacă intră Dinamo în play-off. Gigi Becali finanţator FCSB  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite