Becali i-a lăsat pe cei din studio cu gura căscată: Ce a putut să zică despre fotbalul feminin

Becali i-a lăsat pe cei din studio cu gura căscată: Ce a putut să zică despre fotbalul feminin

Gigi Becali, un personaj grobian

Chiar dacă a fost sancţionat deja de Federaţia Română de Fotbal (FRF) pentru derapajele sale sexiste, patronul FCSB pare că nu şi-a învăţat lecţia.

Ştiri pe aceeaşi temă

În cadrul intervenţiei pe care a avut-o, luni seară, la Digi Sport, la emisiunea moderată de Radu Naum, Gigi Becali a vorbit şi despre fotbalul feminin, în condiţiile în care, de curând, a fost nevoit să facă o echipă U-15 de fete, aşa cum prevede regulamentul Federaţiei Române de Fotbal (FRF). 

„Noi deja avem echipă de fotbal feminin. Am dat 5.000 de euro şi avem echipă.  Dar eu iubesc foarte mult femeile şi mă gândesc: «Bă, dacă îi dă o minge în ţâţă?». Mie îmi e milă de femei. Mie tare îmi e teamă să nu-i dea cu mingea în ţâţă“, a spus Becali, şocându-i pe cei aflaţi în studio. 

Cum declaraţiile sale au fost taxate de Radu Naum, Becali a fost nevoit să-şi ceară scuze: „Dacă am supărat pe cineva sau dacă glumele mele vi s-au părut deplasate, să mă iertaţi“.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările