Becali, Halep şi Ţiriac, printre ţintele favorite ale “pamfletelor” răposatului Vadim în decursul anului 2015

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep la Singapore FOTO AP

Fondatorul Partidului România Mare, Corneliu Vadim Tudor, a fost unul dintre cei care ne-au părăsit în 2015. El a sugerat de mai multe ori, în decursul anului 2015, că relaţia dintre Ion Ţiriac şi Simona Halep n-ar fi tocmai una profesională. Ultima dată chiar în ziua morţii sale.

„Am auzit că bătrînul curvar Ion Ţiriac a pus ochii şi pe Simona Halep, ba chiar trăieşte cu ea. E posibilă o asemenea porcărie? Din partea Măcelarului de la Balc ne aşteptăm la orice. Fata a fost prietenă cu un aromân de-al ei, băiatul lui Teo Sponte, dar s-au despărţit recent. Satyrul matusalemic cu mustaţă flocăită ar trebui castrat chimic, dacă nu chiar fizic”, a scris „Tribunul” în numărul din „Tricolorul” care a apărut pe piaţă chiar în dimineaţa zilei de 14 septembrie. Vadim nu l-a iertat nici pe Gigi Becali, fostul său aliat politic şi coleg din Parlamentul European. 

“Întors de la arabi, Mirel ibu Rădoi s-a dat sultan şi l-a dat afară pe Tamaş, care n-a venit la antrenament. Asta-i situaţia, muncise omul în schimbul de noapte, la «şpriţuri mari de vară» (Şt.O. Iosif) şi la spart uşi – ce, credeţi că lui i-a fost uşor? Tamaş în norocul lor de machitori din fotbalul românesc, că aşa făceau şi Pîrcălab, şi Dumitrache, şi Iovan, şi Bumbescu. Cu cît erau mai de neînlocuit, cu atît mai vîrtos trăgeau la măsea! Ultimii doi, Iovan şi Bumbescu, ne-au mîncat (băut) finala Cupei Campionilor Europeni, din 1989, de la Barcelona. Pe «bulevardele» lor au zburat turboreactoarele Gullit şi Van Basten, care ne-au dat cîte două goluri. Nu-mi venea să mă ridic de pe scaun şi să ies din stadion. Unde era Gigi Becali atunci? Făcea de strajă la uşa blocului unde locuia prietenul meu, Gigi Becali aşteptîndu-l cu bidoanele de brînză, mai albă ca Biserica Albă de peste drum. Azi, prin tot felul de şmecherii proprii acestei familii de machidoni, s-a făcut stăpîn pe cel mai important brand al fotbalului românesc. Pe care l-a transformat într-o afacere de familie. A vrut el, proaspăt eliberatul (că doar e scriitor!) să-l ungă antrenor pe finul lui? L-a uns! Cine era să-i stea împotrivă, Viorel Hrebenciuc (tot cu un picior în puşcărie) şi Viorel Păunescu (a împlinit, recent, 80 de ani, să trăiască)?! Niminea. Numai că Mirel nu e antrenor. Nu numai că n-are licenţa necesară, dar el n-a antrenat, niciodată, nimic. Nimeni nu-i atît de naiv să creadă că foarte crudul Rădoi şi-a permis o asemenea măsură radicală de capul lui. E clar că ordinul l-a dat naşul. Care, probabil, vrea să facă o echipă din călugării de la Muntele Athos. În poartă: Varsarafie. Fundaşi: Pafruntie, Nectarie, Macarie, Sofronie. Şi tot aşa. Fireşte că nu trebuie tolerate actele de indisciplină. Dar cînd ai vîndut o întreagă echipă, în frunte cu fundaşul central Chiricheş, te mulţumeşti şi cu înlocuitorul acestuia, n-ai încotro. Adică tu, ca patron lacom de bani, ai voie să-i haleşti pe jucători la micul dejun, dar jucătorii n-au voie să bea nimic, pe canicula asta? Respectă, ca să fii respectat. În rapacitatea lui de om disperat, Gigi Ţînţarul a făcut ca Steaua să fie de nerecunoscut. Nu-ţi e, mă, ruşine? Iar te trage aţa la puşcărie? Pune, mă, echipa în bidoane şi vinde-o la preţ de telemea, dacă numai asta ai în creierul ăla plin de muci. Cum te-a reeducat închisoarea? Aiurea, ai ieşit şi mai ticălos de acolo”, a notat “Tribunul” după excluderea lui Tamaş din lotul Stelei. 

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite