Becali se făleşte că ar fi refuzat 13 milioane pentru Octavian Popescu! Ce sumă visează să încaseze pentru jucător

0
Publicat:
Ultima actualizare:
octavian popescu

Ioan Becali, vărul patronului de la FCSB, susţine că gruparea bucureşteană are o ofertă imensă pentru fotbalistul de 18 ani.

Chiar dacă condamnarea la închisoare primită în Dosarul transferurilor a venit la pachet şi cu interdicţia de a mai intermedia vânzarea de fotbalişti până în 2022, Ioan Becali continuă să se comporte ca un impresar de jucători. 

Cei doi ani şi şase luni staţi după gratii, dintr-o pedeapsa de şase ani şi patru luni, nu au alterat definitv influenţa şi relaţiile lui Ioan Becali în lumea fotbalului. Drept dovadă, fostul puşcăriaş a reuşit şi cele mai răsunătoare transferuri din ultimii ani, cele ale lui Man (12 milioane) şi Mihăilă (8.5 miloane) la Parma. 

Potrivit lui Ioan Becali, şi alţi jucători din Liga 1 pot fi vânduţi pe sume importante şi a dat exemplu lui Ocatvian Popescu, unul dintre cei mai mediatizaţi tineri fotbalişti români, pe numele căruia susţine că ar fi venit o ofertă de 13 milioane de euro. "Primul nume care îmi vine în minte e Octavian Popescu. Din fericire sau din nefericire e la Steaua (n.r. FCSB). Ştim că Gigi nu îl dă decât pe o sumă mare. S-a învăţat cu sume mari! I-au şi reuşit până acum şi sper să îi reuşească şi cu PopescuAm avut ofertă de 13 milioane! Oferta pe care orice alt club din România o accepta. Alţii se roagă să ajungă un jucător acolo. Gigi a refuzat-o! Să vedem când va veni una de 25 ce va zice! Sau de 30. Şi Gigi zice: ‘Bă, dacă ăştia aruncă cu bani aşa, poate îmi aruncă şi mie unul 30-40 de milioane, nu?! Hai să aştept’. Acest jucător e pe buzele multor manageri, manageri care decid", a declarat Ioan Becali pentru Antena Sport.

Conform patronului grupării FCSB, Gigi Becali, Juventus Torino este clubul interesat de Octavian Popescu, fotbalist cu 4 goluri şi 8 pase decisive în primul său sezon în Liga 1.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite