Becali a „erupt“: „Ce e asta, batjocură?“. Patronul FCSB-ului atacă selecţia pentru meciurile cu Suedia şi Feroe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gigi Becali îşi calcă jucătorii, sistematic, în picioare, însă are pretenţia ca aceştia să fie chemaţi în număr mare la echipa naţională!

Ceea ce, bineînţeles, nu s-a întâmplat pentru primele două meciuri din preliminariile Euro 2020, cu Suedia (23 martie) şi cu Insulele Feroe (26 martie).

Iniţial, pe lista convocaţilor s-a aflat un singur FCSB-ist, Romario Benzar. Ulterior, după o serie de accidentări, Dennis Man a ajuns şi el în lot. Florin Tănase s-a plâns însă de neconvocarea sa, iar patronul Gigi Becali i-a dat dreptate jucătorului care a strâns opt goluri în 26 de meciuri de campionat în actuala stagiune.

„Mă mai pricep şi eu puţin. Tănase, în opinia mea, e jucătorul de care ai nevoie, care scoate om din joc. Orice adversar întâlneşte, nu e o problemă pentru el. Normal că mă supăr. Ce e asta, batjocură? Îl iei pe Grozav, pe care-l dă Dinamo afară şi nu-l iei pe Tănase? Tănase nu e cel mai valoros, e cel mai util şi cel mai bun jucător al României la ora asta! Să se uite Contra la cifre, la driblinguri, la pase de gol, la kilometri alergaţi. Tănase e numărul 1. Contra e echidistant, dar cred că e anti-Steaua, anti-FCSB. Asta am dedus“, a afirmat Becali la Pro X.

Replica selecţionerului, atât pentru Tănase, cât şi pentru Becali, a venit la Telekom Sport. „Cine mă cunoaşte, ştie foarte bine că, indiferent de presiuni sau de lucruri care se spun, deciziile le iau în funcţie de ce cred. Nu iau decizii după culoarea de pe tricou pe care o au jucătorii. Am analizat anumite calităţi pe care le are adversarul şi am ajuns la concluzia ca Florin, în aceste două meciuri, să nu facă parte din lot. Deci, nu e un jucător care n-a fost în vizorul echipei naţionale sau care nu e în vizorul nostru“, a spus Cosmin Contra.

E un val de antistelism la naţională! Meritam să fiu printre jucătorii convocaţi, normal. Cum să nu te gândeşti la convocare, când eşti primul la dueluri, pase şi la alte cifre. Sunt mai mulţi jucători de la alte echipe, care fac meciuri aşa şi aşa şi sunt chemaţi în permanenţă. Florin Tănase atacant FCSB  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite