Englezii au reacţionat după refuzul lui Gigi Becali de a-i da drumul lui Chiricheş la Tottenham: „Un fost cioban ţigan, rasist, xenofob, antisemit şi violent“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Refuzul lui Gigi Becali de a-i da drumul lui Chiricheş la Tottenham Hotspur i-a lăsat mască pe englezi, care nu înţeleg de ce acesta se opune transferului.

Presa din Anglia comentează afirmaţiile lui Gigi Becali, care ar fi spus: "Cine e Tottenham? Eu sunt Gigi Becali. Nu se mai face niciun transfer. Chiricheş rămâne aici până la iarnă". Uluiţi, unii ziarişti i-au făcut o caracterizare deloc măgulitoare: "Gigi Becali e la închisoare patru ani după ce a fost prins într-o vânzare dubioasă de terenuti. Becali - un fost cioban ţigan - are un dosar mare de abuzuri rasiste, xenofobe, homofobe, izbucniri antisemitie. A fost violent în politică, dar a avut şi mai multe momente de nebunie, în calitatea sa de patron. De exemplu, l-a trimis înapoi pe mijlocaşul polonez Grzelak, spunând: "Nu exista mari jucatori de fotbal care să fie chelioşi", au scris cei de la http://www.whoateallthepies.tv, care au încheiat astfel: "Dacă aveţi nevoie de ceva mai convingător ăn privinţa faptului că Becali e un nebun, atunci aflaţi că acest om are la intrare două tablouri pictate cu portretul lui"

gigi
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite