Becali, dezvăluire bizară: De ce nu l-a adus pe Edward Iordănescu în locul lui Dică. „E dintr-o familie de credincioşi, dar...“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iordanescu

După ce a scăpat de Nicolae Dică, latifundiarul din Pipera a luat legătura cu trei tehnicieni: Mihai Teja, Dan Alexa şi Edward Iordănescu.

Alesul a fost, într-un final, Mihai Teja, iar asta pentru că Alexa a fost „lucrat“ de specialistul manevrelor din culise, Mihai Stoica, iar Edward Iordănescu a ratat oportunitatea de a reveni la FCSB...fiindcă nu s-a grăbit să-l sune pe Becali!

Dezvăluirea a fost făcută de latifundiarul din Pipera chiar la conferinţa în care Mihai Teja a fost prezentat ca noul antrenor al roş-albaştrilor.

Ce a spus Gigi Becali?

*Ştiţi ce s-a întâmplat cu Dică la meciul ăla. Am început să vorbesc cu Dan Alexa, v-am spus că nu mă grăbesc, că sunt 4-5 zile, că nu mai fac ca înainte, să pun repede şi după aia să-mi pară rău. V-am spus că sunt trei antrenori, pe al treilea nu vi l-am spus, că e mai orgolios. Al treilea nume a fost Edi (n.r. - Iordănescu).

*Am vorbit cu Edi, că e din familie de stelişti, de oameni credincioşi. I-am spus să mă sune a doua zi, să ne întâlnim, să vorbim. A doua zi el nu m-a sunat până seara. Dar, între timp, m-am decis să vorbesc înaintea lui cu Mihai Teja. M-a sunat Edi pe seară şi mi-a spus că nu din orgoliu nu m-a sunat. A avut un deces în familie.

*I-am spus că deja vorbisem cu Mihai Teja, care m-a impresionat atât de tare, şi că 90% e antrenorul Stelei. Şi că nu mai are sens, că nu e corect, să ne mai întâlnim. Cu Edi m-am despărţit prieteneşte şi i-am spus că 100% va fi şi el antrenorul Stelei la un moment dat.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite