Becali, în delir, Dinamo, în lacrimi: Dezastru în „Ştefan cel Mare“. Pentru al doilea an la rând, „câinii“ vor juca în play-out

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Becali

Aşa cum Gigi Becali intuise, încă de la mijlocul săptămânii, visul roş-albilor de a prinde un loc între primele 6 s-a năruit duminică seară.

Dinamo se transformă, treptat, într-o echipă de duzină. Anul trecut,  play-out-ul părea un coşmar. Anul acesta, a fost o realitate care a prins contur destul de devreme. Şi, chiar dacă s-a tot sperat într-o revenire miraculoasă, din păcate pentru „câini“, miracolele nu se întâmplă în fiecare zie.

Duminică, FC Botoşani a venit în „Ştefan cel Mare“ având trei victorii consecutive în Liga I. De partea cealaltă, echipa lui Rednic, „reînviată“ după cele două succese din 2019, dorea să-şi ţină în viaţă speranţele la o clasare între primele 6. Visul bucureştenilor a durat cam patru minute. Adică între golul de 1-0 marcat de Montini (24) şi egalarea oaspeţilor, adusă de contraatacul lui Golofca (28).

După pauză, Fabbrini (75) a ridiculizat apărarea dinamovistă şi a punctat pentru un 2-1 care a „ucis“ definitiv speranţele roş-albilor la play-off.

Liga I, etapa a 24-a

Vineri

Viitorul – Poli Iaşi 0-1

Sâmbătă

Hermannstadt – CS U Craiova 0-1

CFR Cluj – Astra 1-1

Duminică

Voluntari – Dunărea Călăraşi 0-0

Gaz Metan – Sepsi 0-1

Dinamo – Botoşani 1-2

Luni

Chiajna – FCSB 20.00

Clasament, zona de play-off

1. CFR Cluj 48 de puncte

2. CS U Craiova 45p

3. FCSB 44p

4. Sepsi 36p

5. Astra 36p

6. Viitorul 34p

---------------

11. Dinamo 28p

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite