Becali, decizie inspirată sau o greşeală uriaşă? Ce sumă a refuzat pentru Coman

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali e convins că Florinel Coman va fi următorul mare transfer făcut de FCSB
Gigi Becali e convins că Florinel Coman va fi următorul mare transfer făcut de FCSB

Fostul mare fotbalist, Liţă Dumitru, stabilit acum în SUA, a povestit că reprezentanţii Orlando City au venit în România cu o propunere concretă pentru Florinel Coman.

Gigi Becali e patronul unei echipe care n-a mai câştigat titlul în România din 2015 şi, în ultimele două stagiuni, n-a făcut nimic nici în Europa. Chiar dacă „vitrina“ performanţelor fotbalistice e goală, omul de afaceri crede că va lua sume astronomice pe jucători precum Florinel Coman!

Vorbim despre un fotbalist care la ultimele două partide ale clubului său a jucat atât de slab, încât a fost schimbat de fiecare dată. Şi, atenţie, adversarii s-au numit echipe de duzină, Dinamo şi Clinceni! 

Chiar şi aşa, Gigi Becali ţine la preţul fixat pentru Coman pe care l-a comparat cu Kylian Mbappe. Şi, după spusele lui Liţă Dumitru la Digi Sport, latifundiarul tocmai a refuzat o ofertă de 7 milioane de dolari pentru doar 40% din drepturile federative ale jucătorului de 21 de ani!

Ce a povestit Liţă Dumitru?

*La conducerea clubului Orlando sunt doi brazilieni care mi-au dat telefon şi mi-au spus că îl plac pe Coman. FCSB a spus iniţial că vrea 15 milioane pe el. Băieţii de aici mi-au spus că vor, mai întâi, să stea de vorbă cu jucătorul. Vor să vorbească despre integrare, să-l vadă ca om, şi apoi să vadă dacă poate să-şi facă un viitor în America.

*După ce s-au întâlnit, după acel meci în care el nu prea a jucat bine (n.r. la Cluj, cu CFR), ei au zis că-l pot lua. Au zis că dau 7 milioane pentru club, un milion pentru jucător şi un milion pentru impresari. Cei care au discutat, Robert şi Dragoş, reprezentanţi lui Giovanni şi ai lui Victor, au spus că-i vor da lui Gigi oferta.

*7 milioane înseamnă 40%, plus 1 milion salariul lui Coman pe sezon. 60% din procente rămâneau la FCSB la o următoare revânzare. Oferta a fost până luni, care a trecut. Gigi a respins-o, a spus că vrea 20 de milioane de euro.

CITEŞTE ŞI:

FCSB, un club bolnav: De ce eşecul echipei e printre puţinele lucruri bune din fotbalul românesc

11 goluri în 22 de apariţii în Liga I a reuşit Florinel Coman în actuala ediţie de campionat, el fiind golgheterul întrecerii.  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite