Becali, decizie fermă: Mihai Stoica a povestit cum va proceda patronul după eşecurile pe bandă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

FCSB a fost eliminată, săptămâna trecută, din cupele europene, iar apoi a fost spulberată şi în campionat, 2-5 în meciul cu Poli Iaşi.

În ciuda faptului că echipa merge din eşec în eşec - a pierdut trei din ultimele cinci partide - Mihai Stoica dă asigurări că totul e OK, iar patronul nu e nici măcar deranjat, înţelegând că rezultate proaste sunt cauzate de răspândirea noului coronavirus în lot.

„Gigi Becali nu a fost nici măcar dezamăgit după meciul cu Poli Iaşi. A înţeles situaţia! El n-a avut nicio problemă cu acest coronavirus. Când aveam etajul transformat în spital, la bază, el intra acolo, cu mască şi fără mască. Nu avea nicio teamă că se poate infecta. N-a avut niciodată probleme. S-a testat şi a fost negativ“, a povestit Stoica la Pro X. 

În timpul partidei cu Poli Iaşi, MM a fost surprins vorbind la telefon. Imediat, FCSB a făcut patru schimbări, în miunutul 28. S-a vehiculat că mutările ar fi fost dictate, ca de obicei, de Gigi Becali. Ceea ce nu mai surprinde pe nimeni. În schimb, dispariţia latifundiarului din peisajul mediatic rămâne, într-adevăr, o mare surpriză. Pentru care a oferit o explicaţie, acelaşi Mihai Stoica: „Nu mai doreşte să apară în spaţiul public niciodată! E o alegere personală. E calea pe care şi-a ales-o şi sunt convins că aşa va fi, că nu va renunţa. Probabil că şi de aceea voi fi eu mai activ, pentru că în ultima vreme nu am vorbit“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite