Becali calcă în picioare autoritatea antrenorului: De ce a început să râdă la televizor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Becali

Sistemul bolnav de la FCSB produce rezultate. Deocamdată! Încântat că a redevenit antrenorul din faţa televizorului, patronul e şi amuzat când e întrebat cine ia deciziile.

FCSB e pe val, de când Anton Petrea şi-a reluat postul de executant al patronului Gigi Becali. Cifrele vorbesc de la sine: patru meciuri, patru victorii, golaveraj 9-4. Miercuri seară, vicecampioana Ligii I a mai bifat un succes, unul dramatic, 3-1 cu Rapid pe „Arena Naţională“. Rezultatul menţine speranţele la câştigarea primului titlu după 7 ani.

Dacă scorul final l-a mulţumit pe deplin, în schimb, Gigi Becali a fost dezamăgit, încă o dată, de Constantin Budescu (32 de ani). Acesta a început titular meciul cu Rapid, dar a fost înlocuit, la pauză, cu puştiul Ianis Stoica (19 ani). Şi se ştie că, la FCSB, schimbările, mai ales cele dintre reprize, sunt comunicate antrenorului de patronul Gigi Becali. 

De această dată însă, latifundiarul a fost inspirat! Pentru că Ianis Stoica a obţinut penalty-ul din care Florin Tănase a ridicat scorul la 2-1 (90+3), după care, la ultima fază a meciului, a punctat chiar el pentru 3-1 (90+6).

Astăzi dimineaţă, într-o intervenţie telefonică la emisiunea „Ora Exactă în Sport“, difuzată de Pro X, Gigi Becali l-a criticat pe Budescu, a lăsat de înţeles că acesta va fi lăsat să plece, iar când a fost întrebat ce va decide antrenorul Anton Petrea, Becali a început să râdă.

Ce a spus Gigi Becali?

*Dacă ai dat o pasă de gol nu înseamnă că ţi-ai făcut treabă. Nu mă interesează pe mine ce spun alţii, eu spun ce cred eu. Dacă se supără cineva, e problema lor. Eu n-am diplomaţie! Eu spun ce văd! Budescu nu e Budescu. El, aseară, n-a fost Budescu, a fost altceva. Când mingea e la tine şi ţie ţi-o fură adversarul imediat, n-ai ce să mai faci. Trebuie să o cam termini cu fotbalul, atât spun.

*Dacă dai toate mingile la adversar, n-ai ce să faci. Eu îl iubesc pe Budescu, e prietenul meu! El cred că înţelege cel mai bine. Până să dea drumul la minge, vine altul şi i-o fură, ai o problemă când se întâmplă asta. Salariu nu e o problemă pentru mine. Când am o înţelegere cu un om, îi dau salariul după cum ne-am înţeles. Eu vorbesc despre calitatea lui Budescu de la ora asta. Nu contează poziţia lui, voi vedeţi ce vreţi.

*Aseară, a pierdut o minge la 20 de metri de poarta adversă şi era să luăm gol. El e foarte talentat şi vrea să dea pase decisive. Eu o să mă înţeleg cu Budescu, el va primi banii pe care i-am promis. El a mai fost încercat aseară, o să vedem ce face Toni Petrea, poate schimbă ceva. Toni Petrea va decide ce se întâmplă (râde).

9 meciuri, un gol şi o pasă de gol are Constantin Budescu, în acest sezon, la FCSB, în 384 de minute de joc.  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite