Becali: "Bănel e un simbol, nu e de vânzare"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bănel Nicoliţă joacă la Steaua de şase ani
Bănel Nicoliţă joacă la Steaua de şase ani

Patronul stelist Gigi Becali a declarat că nu este dispus să se despartă prea uşor de mijlocaşul Bănel Nicoliţă.

Fotbalistul este dorit de patronul echipei Poli Timişoara, Marian Iancu, dar Becali a stabilit un preţ prohibitiv, 1,5 milioane de euro.

"M-a sunat Marian Iancu şi mi-a zis aşa: «Am citit prin ziare că Bănel e de vînzare şi vreau să-ţi fac o ofertă pentru el». I-am replicat că Nicoliţă nu e de vînzare. Sau, uite, ca să nu pară că-l refuz, îi cer un milion şi jumătate de euro pe el, că ştiu că n-o să dea", a declarat Becali aseară pentru GSP.

Gigi Becali a confirmat că boss-ul Timişoarei l-a căutat, dar a susţinut în mod clar că Nicoliţă nu va fi lăsat să plece. "M-a sunat Marian Iancu şi mi-a zis aşa: «Am citit prin ziare că Bănel e de vînzare şi vreau să-ţi fac o ofertă pentru el». I-am replicat că Nicoliţă nu e de vînzare. Sau, uite, ca să nu pară că-l refuz, îi cer un milion şi jumătate de euro pe el, că ştiu că n-o să dea. Nicoliţă e un simbol al Stelei şi Timişoara n-are bani să-l cumpere"", a declarat Becali la GSP.

Nicoliţă mai este dorit şi de Mirce Rednic în Azerbaidjan, tehnicianul urmând să negocieze cu Becali săptămâna viitoare. Fotbalistul în vârstă de 25 de ani joacă la Steaua din anul 2005, când a fost adus de la Poli Timişoara.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite