Bayern scrie istorie în Germania: Guardiola a stabilit un record înainte de plecare. Dezastru pentru Maxim

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Josep Guardiola
Josep Guardiola

Bavarezii au fost eliminaţi, în mijlocul săptămânii, din semifinalele Ligii Campionilor pentru al treilea sezon consecutiv. Au trecut însă, parţial, peste această dezamăgire prin ceea ce au realizat sâmbătă.

Bayern Munchen a învins Ingolstadt, în deplasare, scor 2-1, şi a cucerit campionatul şi din punct de vedere matematic.

Borussia Dortmund, singura echipă care ar fi putut „fura“ titlul de la Bayern, s-a împiedicat, sâmbătă, fiind învinsă, în deplasare, de Frankfurt, scor 1-0.

Astfel, cu o etapă înainte de final, Bayern Munchen are 85 de puncte şi nu mai poate fi ajunsă de Dortmund (77 de puncte). Podiumul e completat de Leverkusen (57 de puncte).

Bayern Munchen a devenit prima echipă din istoria Bundesligii care câştigă titlul de patru ori consecutiv.

Stuttgart pe loc de retrogradare

Echipa la care joacă Alex Maxim a fost învinsă, acasă, de Mainz (1-3), şi a ajuns la cinci eşecuri consecutive. Românul a fost integralist. Acest parcurs dezastruos a trimis Stuttgart pe locul 17 din 18 cu o etapă înainte de final.

Stuttgart e la două puncte de poziţia a 16-a, care duce la barajul salvării, şi la trei puncte de locul 15, primul salvator. Pentru a avea şanse de a „dribla“ retrogradarea, Stuttgart trebuie să câştige, în ultima etapă, atunci când joacă, în deplasare, cu Wolfsburg (locul 8), echipă fără obiectiv pe acest final de sezon.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite