Bayern Munchen şi FC Sevilla, spectacol total în Supercupa Europei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
bayern

Câştigătoarea Ligii Campionilor s-a impus, joi seara, scor 2-1, în faţa deţinătoarei trofeului Europa League, Sevilla, după prelungiri.

Sezonul perfect al celor de la Bayern Munchen continuă. După ce au câştigat campionatul intern, Cupa Germaniei şi Liga Campionilor, bavarezii şi-au trecut în cont încă un trofeu major.  

Bayern Munchen a cucerit Supercupa Europei pentru a doua oară în istoria sa, în urma unui meci foarte spectaculos, decis după  prelungiri, la finalul celor 90 de minute scorul fiind egal, 1-1.

FC Sevilla a deschis scorul în minutul 13, prin Ocampos, care a transformat o lovitură de la 11 metri acordată după un fault al lui Alaba asupra lui Rakitici. Bayern a egalat prin Goretzka, în minutul 34, care a înscris din pasa lui Lewandowski. Golul victoriei a fost marcat de Javi Martinez, cu capul, de la 8 metri, în minutul 104.

A fost primul meci internaţional jucat după apariţia epidemiei de coronavirus la care UEFA a permis prezenţa spectatorilor în tribune, dar accesul publicului a fost limitat la 30 la sută din capacitatea stadionului.

Bayern Munchen: Neuer - Pavard, Süle, Alaba (J. Boateng '112), L. Hernandez (Martinez '100)- Kimmich, Goretzka (Davies '100) - Gnabry, T. Müller, Sané (Tolisso '71) - Lewandowski. 

Antrenor: Hans-Dieter Flick

FC Sevilla: Bounou - J. Navas, Diego Carlos, Koundé, Escudero - Jordan (Vazquez '94), Fernando, Rakitic (Torres '56) - Suso (Gudelj '72), L. De Jong (En-Nesyri '56), Ocampos. 

Antrenor: Julen Lopetegui

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite