Batem în Olanda? Un fost mare jucător român e tranşant şi spune că avem jucători mai buni decât supervedetele batavilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Au trecut 13 ani de la ultima înfrângere a Olandei, acasă, într-un meci oficial. După evaluarea făcută de un om pe care mulţi îl consideră drept cel mai bun fotbalist român al tuturor timpurilor, marţi seară (21.30 / TVR1), tricolorii pot şoca Europa fotbalistică.

România e ultima echipă care a plecat neînvinsă din Olanda, la capătul unui meci oficial. Ilie Balaci susţine că, marţi seară, românii nu numai că pot smulge un egal, dar au chiar resursele necesare pentru a obţine un rezultat şi mai bun.

„Maxim începe să se impună la Stuttgart, Chipciu poate să joace la cluburile mari. Chipciu e mult peste Van der Vaart. E adevărat că olandezul are experienţă, multe trofee în palmares, dar nu mai e ce-a fost. Cu ce e mai bun Lens, de la PSV, decât Maxim?“, a spus Ilie Balaci la Sport Total FM.

Rafael van der Vaart (30 de ani) e legitimat la Hamburg, după ce a mai evoluat la Ajax, Hamburg, Real Madrid şi Tottenham. A câştigat patru trofee la nivel de club şi are 104 selecţii şi 22 de goluri pentru naţionala Olandei.

Jeremain Lens (25 de ani) joacă la PSV, după ce a trecut şi pe la AZ şi NEC. Are trei trofee în CV, zece selecţii şi cinci goluri la prima reprezentativă.

Prin comparaţie, Alex Chipciu (23 de ani) n-are niciun trofeu câştigat şi a bifat opt selecţii şi două goluri la naţională. 

Alex Maxim (22 de ani) n-a câştigat nici el vreun trofeu şi a adunat şase selecţii şi două goluri pentru România.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite