Bătaie pe semnătura lui Hagi: Victor Becali a anunţat ce oferte are patronul Viitorului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hagi

Fără angajament din august 2020, de când a renunţat la banca tehnică a echipei pe care o finanţează, fostul decar al naţionalei poate reveni oricând în antrenorat.

Gheorghe Hagi (56 de ani) a sperat, probabil, să fie în cărţi pentru înlocuirea lui Mirel Rădoi, ca selecţioner, după seria catastrofală a naţionalei, în luna martie, în primele trei meciuri din preliminariile Mondialului din 2022.

Cum Rădoi s-a hotărât însă să-şi ducă misiunea la capăt, pentru Hagi cea mai plauzibilă variantă rămâne preluarea unei echipe de club. Prezent la Look Sport, impresarul Victor Becali a anunţat că fostul decar al naţionalei e căutat de multe formaţii, care sunt atrase atât de trecutul său de fotbalist, cât şi de ce a realizat, ulterior, după ce s-a apucat de antrenorat.

Ce a spus Victor Becali?

*Hagi vrea o provocare. El a câştigat un campionat cu o echipă de copii (n.r. - Viitorul), în luptă cu FCSB, CFR... N-am discutat subiectul cu el, dar am auzit că a avut oferte. Din Rusia, China... Ştiu că a avut şi din China, da. Şi din ţările arabe.

*Nu pot sa vorbesc în numele lui, dar de ce să nu meargă acolo pentru un proiect bun? Ce, Olăroiu n-a făcut performanţă acolo? De ce n-ar face şi Hagi? E adevărat că Olăroiu a plecat mult mai tânăr, dar de ce nu s-ar duce şi Hagi acolo? Are nume, face bani mulţi şi performanţă!

*Asta e filosofia lui. Nu vrea să ia echipe din mers şi s-a dovedit în multe situaţii că nu e bine. Uite, şi Piţurcă a luat o echipă din mers (n.r. - Universitatea Craiova), total necaracteristic pentru el.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite