Bătaie ca-n şapte păcate: preşedintele clubului Kayserispor a povestit cum l-a găsit pe Şumudică la vestiar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius Şumudică
Marius Şumudică

Marius Şumudică şi-a găsit campionatul perfect! Liga I devenise o scenă prea mică pentru colericul antrenor de 46 de ani. În Turcia, el a trecut la o categorie superioară.

Atât din punct de vedere al rezultatelor, cât şi al scandalurilor. După 14 etape, Kayserispor, echipă la care Şumi i-a luat cu el pe Silviu Lung jr, Săpunaru şi Boldrin, e printre revelaţiile primei ligi. O formaţie care, în stagiunea trecută, abia a scăpat de la retrogradare, e acum pe locul 5 cu 26 de puncte, la egalitate cu granzii Beşiktaş şi Fenerbahce şi la doar patru puncte de liderul Istanbul BB!

Cu siguranţă, nici măcar cei mai înfocaţi suporteri ai lui Kayserispor nu-şi imaginau că echipa lor va creşte atât de spectaculos sub comanda lui Şumudică. Doar că, pe măsură ce Kayseri creşte, turcii fac cunoştinţă şi cu latura vulcanică a caracterului lui Şumudică. Victoria din ultima etapă, 2-1 în deplasare cu Alanyaspor, a fost urmată de un scandal monstru!

„Lui Şumudică îi curgea sânge din nas!“

Echipa românului s-a impus cu un gol marcat în minutul 90+3. Iar după fluierul final, s-a declanşat o bătaie ca-n şapte păcate la vestiar. Primele detalii au fost oferite chiar de preşedintele celor de la Kayserispor, Erol Bedir: „A fost isterie! Antrenorul cu portarii al adversarilor, Fevzi Layiç, ne-a atacat. Lui Şumudică îi curgea sânge din nas. Translatorul nostru e la spital, a fost lovit cu piciorul în piept şi la cap. Are nasul rupt“.

Bineînţeles, cei de la Alanyaspor au arătat cu degetul spre adversari pentru ceea ce s-a întâmplat. „Şumudică joacă teatru. Pe teren, ne-au tot înjurat, şi Fevzi Layiç s-a dus la ei în vestiar să le ceară socoteală, dar jucătorii lui Kayseri l-au atacat. Ei toţi apar în imagini şi, când se va afla adevărul, îşi vor cere scuze“.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite