Bătaie pe bilete, bucuria bişniţarilor: la ce preţ a ajuns un tichet la peluze pentru meciul Steaua – Manchester City

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bilete

„Înfometaţi“ după fotbal de calitate, având în vedere nivelul slab al Ligii I, fanii s-au călcat în picioare pentru a prinde un tichet la Steaua – Manchester City (marţi, ora 21.45, Pro TV, Dolce Sport), în turul play-off-ului Ligii Campionilor.

Ultimele bilete s-au dat, duminică, iar cei care au rămas fără, dar vor să vadă neapărat meciul de la faţa locului, trebuie să apeleze de acum la bişniţari. 

De altfel, preţurile au „explodat“ online. Cel mai ieftin bilet, la peluze, avea preţul oficial de 60 de lei, însă la „piaţa neagră“ se dă cu 150 de lei. 

Manchester City va sosi, diseară (după ora 22.00), în România şi va efectua două antrenamente pe stadionul din Ghencea în afară de cel oficial de pe „Arena Naţională“. „Cetăţenii“ au debutat, în weekend, în Premier League, trecând acasă de Sunderland, scor 2-1 (Aguero 4-penalty, McNair 87-autogol / Defoe 71). A fost primul meci oficial al lui Josep Guardiola, urmărit din tribune de cuplul Laurenţiu Reghecampf - Mihai Stoica. 

„N-am văzut niciun meci al Stelei până acum. Până în acest moment a fost vorba doar despre Sunderland, Sunderland, Sunderland. Începând de duminică, voi începe să mă gândesc la ce urmează pentru echipă“, a spus Guardiola după victoria de sâmbătă din campionat.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite