Bătăi cu pietre între suporteri în cartierul 13 Septembrie înainte de startul derby-ului Rapid-Steaua

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fanii Rapidului şi ai Stelei s-au luat la bătaie înainte de startul partidei
Fanii Rapidului şi ai Stelei s-au luat la bătaie înainte de startul partidei

Cu trei ore înainte de startul derby-ului Rapid-Steaua, suporterii celor două echipe s-au bătut cu pietre într-o zonă din sectorul 5 al Bucureştiului, spărgând geamurile unor autoturisme. Confruntarea dintre fanii celor două echipe a durat aproximativ cinci minute.

Derby-ul Rapid-Steaua naşte pasiuni nebănuite între susţinătorii celor două echipe rivale. Înainte cu trei ore de debutul meciului, aproximativ 40 de suporteri s-au luat la bătaie cu pietre în centrul Bucureştiului. Purtătorul de cuvând al Jandarmeriei Române, Georgian Enache, a confirmat la RTV conflictul dintre cele două tabere:

„30 de persoane s-au luat la bătaie într-o zonă din sectorul 5 al Bucureştiului. Au fost oamenii atât din galeria Stelei, cât şi a Rapidului. Nu a durat foarte mult conflictul, deoarece la sosirea jandarmilor nu mai era nimeni în zonă.  În urma incidentului, trei autoturisme parcate în zona au fost avariate, având geamurile sparte. Galeriile s-au bătut în zona unui parc unde există şi camere de supraveghere, vom încerca să identificăm suporterii care au luat parte la incident. Până acum nu ne-a anunţat nimeni că ar fi fost o victimă în incident.”, a spus oficialul Jandarmeriei Române.

Partida Rapid-Steaua va începe la orele 20.30 şi va fi transmisă în direct pe DigiSport 1.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite