Baschetul 3x3 revine în anul olimpic: Start la Raiffeisen Bank Sport Arena Streetball

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Baschet

Circuitul de baschet 3x3 Raiffeisen Bank Sport Arena Streetball se reia, în acest weekend, 19-20 iunie, cu primul turneul al sezonului 2021.

Evenimentul va avea loc în casa baschetului 3x3, pe terenurile din Universitatea Politehnică Bucureşti, locul unde în 2005 începea povestea disciplinei care a ajuns din stradă la Jocurile Olimpice, acolo unde, în iulie, va juca şi România!

După 20 de luni de la ultimul eveniment, care a avut loc în luna octombrie 2019, după ce comunitatea baschetului 3x3 s-a mutat în online pentru seria de turnee eSport Arena Streetball, terenurile de baschet vor fi din nou animate pentru un weekend plin de sport, distracţie şi revederi cu prietenii. 

Înscrierile pentru primul turneu se fac de astăzi până miercuri, online, pe site-ul oficial 3la3.ro, în limita a 100 de echipe. Fiecare jucător va primi în kit-ul de participare, care costă 100 de lei pentru întreg sezonul, maioul oficial al competiţiei precum şi alte produse oferite de către partenerii Sport Arena Streetball. 

Sunt aşteptaţi aproape 500 de jucători, la toate categoriile de vârstă, atât la masculin cât şi la feminin. Cei mai buni jucători de la categoriile Open, atât la masculin cât şi la feminin, vor fi recompensaţi cu premiul Tissot MVP, constând într-un ceas ediţie 3x3, oferit de către Albini Prassa, distribuitor oficial al mărcii elveţiene în România. 

Toţi participanţii la competiţie precum şi cei care îi însoţesc sunt obligaţi să respecte protocolul medical stabilit de către organizatori, care se bazează pe normele sanitare în vigoare privind evenimentele sportive în aer liber. Jucătorii vor putea fi testaţi rapid, în mod gratuit, în incinta zonei special amenajate la locul de desfăşurare de către Complet Medical. 

Actualul sezon va cuprinde patru turnee, toate urmând să se dispute pe terenurile din Politehnică după cum urmează: 19-20 iunie, 17-18 iulie, 14-15 august şi 18-19 septembrie. Fazele finale ale fiecărui turneu vor fi transmise în direct pe canalul de YouTube Sport Arena Streetball. 

Raiffeisen Bank Sport Arena Streetball Tour este organizat în parteneriat cu Mastercard, Tissot, Complet Medical. Radio-ul oficial al competiţiei este Kiss FM. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite