Baschet: “U” Cluj, victorie în derby-ul local

0
Publicat:
Ultima actualizare:

"U" Mobitelco Cluj a învins cu 87-56, în deplasare, pe Gladiator Cluj, într-un meci restant din etapa a 22-a a sezonului regulat din Divizia A la baschet masculin.

Zoran Krstanovici a fost din nou cel mai bun om al clujenilor de la "U" Mobitelco, marcând 22 de puncte şi totalizând 10 recuperări pentru al doilea double-double consecutiv şi al 12-lea în acest sezon. Krtsanovici are o medie 21 de puncte şi 9 recuperări pe meci, fiind unul dintre principalii candidaţi pentru titlul de cel mai bun jucător din acest sezon.

Cei de la "U" nu au întâmpinat probleme în faţa unei echipei care nu a înregistrat încă nicio victorie în anul 2010, şi a acumulat până acum 5 succese şi 18 înfrângeri în acest sezon.

Branko Cuici a reuşit la rândul său un meci maginific pentru "U", fiind la doar două pase decisive de un triple-double, cu 15 puncte, 10 recuperări, 8 pase decisive dar şi 4 intercepţii. La Mobitelco a debutat americanul Kyndall Dykes, adus pentru a suplini absenţa lui David Lawrence, accidentat pentru restul sezonului. Dykes a contribuit cu 11 puncte, 5 recuperări şi 2 intercepţii în cele 14 minute petrecute pe teren.

De la Gladiator s-au remarcat Levi Levine cu 16 puncte şi 4 recuperări şi veteranul Bruno Roschnafsky, care este şi antrenorul echipei, cu 12 puncte şi 11 recuperări.

Vezi aici clasamentul actualizat al Diviziei A

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite