BASCHET Steaua se bucură de susţinerea unui celebru rapper american

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Celebrul rapper american Coolio a devenit unul din zecile de mii de suporteri ai echipei de baschet Steaua CSM Eximbank.

Artistul a s-a arătat încântat de surpriza pe care i-au pregătit-o jucătorii americani de la Steaua, Robert Nyakundi şi Ashton Gibbs. Înaintea concertului pe care l-a susţinut joi noapte într-un club, rapperul a primit din partea baschetbaliştilor un tricou cu numele căpitanului stelist, Virgil Stănescu, şi o minge de baschet. 

„Ştiam că iubeşte baschetul şi de aceea ne-am gândit să îi facem o surpriză frumoasă, pentru că apreciem de mulţi ani muzica lui. Deşi suntem americani, România ne-a oferit ocazia să-l cunoaştem personal pe Coolio. Ne-am împrietenit foarte repede atât cu el, cât şi cu colegii săi de pe scenă, iar la următoarea sa vizită în România îl aşteptăm la un meci al Stelei. Coolio ne-a urat ca la sfârşitul sezonului să câştigăm titlul. Ne va ţine pumnii şi se va ruga pentru ca Steaua să redevină campioana României“, a arătat extrema de forţă Robert Nyakundi, care la rândul lui este şi el un artist, în timpul liber cântând la saxofon. 
Între timp, Steaua CSM EximBank pregăteşte meciul cu Gaz Metan Mediaş, de duminică, ora 18:00, care se va disputa în Sala Sporturilor, din Mediaş. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite