Baschet: Start în playofful Diviziei A

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Faza eliminatorie a campionatului naţional de baschet masculin, Divizia A, va începe astăzi cu primul meci al seriei dintre „U" Mobitelco Cluj şi BC Mureş. Primul tur al playoffului se disputa după sistemul cel mai bun din cinci meciuri, cu echipa mai bine clasată urmând să evolueze trei partide pe propriul teren.

Clujenii vor evolua fără americanul David Lawrence, care s-a reaccidentat la genunchi în cadrul unui antrenament de la începutul săptămânii. Jucătorul clujenilor va fi operat de menisc luni sau marţi, iar recuperarea ar putea dura aproximativ o lună. Chiar dacă şansele sunt mici, cei de la „U" Mobitelco păstrează încă speranţe pentru a-l avea pe Lawrence valid pentru finala campionatului, în cazul în care vor ajunge acolo.

Clujenii, lideri după sezonul regulat, pornesc ca mari favoriţi la calificarea în semifinalele campionatului naţional în disputa cu echipa clasată pe locul opt, BC Mureş. Totuşi mureşenii consideră că presiunea este mai mare de partea adversarilor şi că pot profita de acest lucru. „Avem încredere în şansele noastre, iar ei sunt mai presaţi pentru a obţine un rezultat pozitiv. Sunt mai valoroşi ca echipă, au un lot omogen, dar eu cred că avem individualităţi mai bune", a declarat Branislav Tomici, extrema de forţă a mureşenilor, pentru site-ul oficial al echipei.

Primul meci dintre „U" Mobitelco Cluj şi BC Mureş are loc joi, de la ora 17.30.

Cea de-a doua partidă va avea loc vineri, de la aceeaşi oră şi va fi transmisă în direct de TVR 2.

Iată tabloul complet al primului tur de playoff:

„U" Mobitelco Cluj (1) - BC Mureş (8)
Meciul 1: Joi, ora 17.30
Meciul 2: Vineri, ora 17.30 (în direct la TVR 2)

Gaz Metan Mediaş (2) - Steaua Turabo Bucureşti (7)
Meciul 1: Vineri, ora 18.00
Meciul 2: Sâmbătă, ora 18.00

Asesoft Ploieşti (3) - BCM Piteşti (6)
Meciul 1: Vineri, ora 19.00
Meciul 2: Sâmbătă, ora 17.00 (în direct pe TVR 3)

CSU Sibiu (4) - Elba Timişoara (5)
Meciul 1: Vineri, ora 17.00
Meciul 2: Sâmbătă, ora 17.00

Primele două meciuri se dispută pe terenul echipei mai bine clasate.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite