BASCHET Pilotul de raliuri Claudiu David a devenit Patron la Steaua

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa de baschet Steaua CSM EximBank continuă campania „Patron la Steaua“, în cadrul căreia oricine poate ajunge la conducerea clubului roş-albastru.

La fel ca marile grupări sportive din lume, Steaua oferă posibilitatea fanilor socios să cumpere acţiuni la club, care să le asigure privilegii, întocmai ca unui adevărat acţionar. La sfârşitul săptămânii trecute a venit rândul pilotului de raliuri Claudiu David să devină Patron la Steaua. El a fost luat de acasă cu o limuzină BMW, a dat startul meciului dintre Steaua CSM EximBank - U Mobitelco Cluj (91-88) iar apoi a urmărit evoluţia preferaţilor săi de la una din tribunele VIP ale sălii Mihai Viteazul, din Bucureşti. 

La sfârşitul meciului, Claudiu i-a felicitat în vestiar pe jucători pentru frumoasa victorie obţinută împotriva Clujului, la ultimul meci disputat acasă în acest sezon.  Cu noul său statut de patron la Steaua, Claudiu David a primit card şi tricou Patron la Steaua şi va avea acces gratuit la toate meciurile de acasă ale echipei.
La începutul partidei cu Mobitelco Cluj, Virgil Stănescu a oferit trei mingi-trofeu aurite, ediţie specială, partenerilor din acest an ai echipei: BMW, Regina Maria şi restaurantul-fermă Cocoşu Roşu. „Am vrut să ne arătam astfel recunoştinţa pentru sprijinul pe care l-am avut în acest sezon din partea partenerilor noştri“, a declarat Virgil Stănescu.

Ştiri pe aceeaşi temă:

Virgil Stănescu şi Ruxandra Dragomir, premiaţi pentru excelenţă în sport

BASCHET Americanii de la Harlem Globetrotters i-au vizitat pe stelişti

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite