Baschet: Moldoveanu străluceşte din nou

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vlad Moldoveanu (foto: aueagles.com)
Vlad Moldoveanu (foto: aueagles.com)

Vlad Moldoveanu a reuşit al doilea double-double consecutiv, marcând 19 puncte şi reuşind 13 recuperări, record al carierei, însă echipa sa American Eagles a pierdut în deplasare la Bucknell, scor final 72-68, într-un meci din campionatul universitar nord-american de baschet, NCAA.

Moldoveanu înregistrase primul său joc din carieră cu double-double (peste 10 reuşite la două categorii statistice diferite) la începutul acestei săptămâni, într-un meci cu universitatea Lehigh, de asemenea pierdut de American. Moldoveanu este la cel mai bun sezon al său în NCAA, având medii de 18,3 puncte, 5,0 recuperări şi 2,1 pase decisive pe meci în cele şapte partide jucate pentru American, dintre care în cinci a fost titular.

Echipa lui Cătălin Baciu, victorie surprinzătoare
Clemson Tigers, echipa din NCAA unde evoluează şi românul Cătălin Baciu (2,18m), a reuşit o victorie surprinzătoare, scor 83-64, în faţa legendarului colegiu North Carolina Tar Heels, unde au evoluat în trecut Michael Jordan sau Vince Carter.

Baciu nu a făcut parte însă din lotul de 10 jucători pe care antrenorul principal Oliver Purnell l-a folosit în această partidă. Jucătorul român, aflat în al doilea an al său de colegiu, are medii de 1,7 puncte şi 1,9 recuperări în 4,7 minute pe meci. El a evoluat în 9 partide în acest sezon, cea mai bună dintre ele fiind cea cu Furman, în care a reuşit 6 puncte şi 4 recuperări în cele 6 minute jucate.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite