Baschet: Krstanovici ar juca pentru România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cel mai bun jucător din Divizia A de baschet masculin în sezonul trecut, sârbul Zoran Krstanovici, de la "U" Mobitelco Cluj, nu ar refuza o convocare la echipa naţională a României, dacă Federaţia ar rezolva naturalizarea sa.

"Sunt deja de cinci ani în România, joc la Cluj, mă simt bine şi dacă mi s-ar face propunerea de a juca pentru naţionala României, aş accepta. Doar să fie rezolvate formele legale, actele care mi-ar permite acest lucru", a declarat Zoran Krstanovici, la conferinţa de presă organizată de "U" Mobitelco Cluj.

Krstanovici, 28 ani, a fost lider al eficienţei în sezonul trecut al campionatului masculin, cu un indice de 22,1 şi a fost, de asemenea şi principalul marcator din Divizia A cu o medie de 20,2 puncte pe meci. Sârbul şi-a completat evoluţia cu 8,8 recuperări pe meci. El a avut 25 de meciuri cu cel puţin 20 de puncte marcate, dintre cele 42 jucate.

Luna trecută, preşedintele FR Baschet Carmen Tocală a declarat la Cluj, cu prilejul meciului România-Suedia, că unul din jucătorii străini de valoare, care ar putea fi naturalizat pentru naţionala tricoloră, ar fi sârbul Milos Pesici, transferat în această vară la U Mobitelco.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite