BASCHET Jucătorii de la Steaua vor evolua duminică în scaune cu rotile, în scop caritabil

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Baschetbaliştii echipei Steaua CSM EximBank vor fi protagoniştii unui eveniment diferit în sportul românesc. Aceştia îşi vor face apariţia pe teren şi vor evolua în scaune cu rotile.

Pentru o zi, adversarii lor nu vor mai fi sportivi profesionişti consacraţi, ci componenţii naţionalei de baschet în scaun rulant. Partida simbolică are ca scop o strângere de fonduri pentru ajutorarea lui Andrei Bratu, în vârstă de 24 de ani, diagnosticat în urmă cu patru ani cu paraplegie flască, în urma căreia a fost imobilizat în scaun rulant. 

Din nefericire, lui Andrei i s-a descoperit recent şi o recoarctaţie de aortă (malformaţie congenitală de cord), pentru care are nevoie de tratament şi de noi investigaţii medicale. 
Duminică, 6 aprilie, de la ora 17.00, la Sala Mihai Viteazul din Bucureşti va avea loc un meci aparte, cu oameni incredibili, pentru un om cu o voinţă de fier. 

Suma strânsă din vânzarea biletelor va fi donată lui Andrei, pentru vindecarea sa şi pentru a putea juca baschet mai departe. Preţul unui bilet este numai 10 lei. „Baschet pe patru roţi“ face parte din seria evenimentelor organizate în cadrul Romanian Fun Festival, care îşi propune să readucă zâmbetul şi optimismul în vieţile românilor.
Pentru donaţii, se pot trimite mesaje la andrei@romanianfunfestival.ro iar informaţii legate eveniment sunt aici.

Ştiri pe aceeaşi temă:

BASCHET Pilotul de raliuri Claudiu David a devenit Patron la Steaua

Virgil Stănescu şi Ruxandra Dragomir, premiaţi pentru excelenţă în sport

BASCHET Americanii de la Harlem Globetrotters i-au vizitat pe stelişti

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite