Barcelona, umilită pe Nou Camp în prima etapă din Liga Campionilor! Ce a făcut echipa antrenată de Mircea Lucescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
lewandowski

Primele meciuri din grupele celei mai tari competiţii fotbalistice a a Europei au oferit, marţi seară, mai multe rezultate surpriză.

În derby-ul serii, Barcelona a fost surclasată de Bayern Munchen, catalanii fiind învinşi, pe teren propriu, la scor de neprezentare. Cele trei goluri ale oaspeţilor au fost marcate de Muller(33) şi Lewandowski (56 şi 85 - foto), dar diferenţa de pe tabelă ar fi putut fi mai mare. 

În celălalt meci al grupei E, Dinamo Kiev, echipa antrenată de Mircea Lucescu, a terminat la egalitate, 0-0, întâlnirea de pe teren propriu cu Benfica. Formaţia din capitala Ucrainei a avut un gol anulat de VAR în minutele deprelungire. 

Grupa F

Manchester United a deschis scorul prin Cristiano Ronaldo (13) la Berna, dar a părăsit terenul învinsă, Young Boys reuşind să întoarcă rezultatul prin golurile lui Ngamaleu (66) şi Siebatcheu (90+5). Englezii au jucat cu un om mai puţin din minutul 35, după eliminarea lui Wan-Bissaka.

În celălalt meci al grupei, Villareal şi Atalanta au terminat la egalitate, 2-2. Au marcat Trigueros (39) şi Danjuma 73 pentru spanioli, respectiv Freuler (6) şi Gosens (83)

Grupa G 

FC Sevilla a remizat cu Salzburg, scor 1-1, într-un meci cu patru penaltiuri acordate, toate în prima repriză. Cele două goluri au fost marcate din penalti Rakitic (42), respectiv Sucic (21), dar Salzburg a mai beneficiat de alte două lovituri de la 11 metri, în minutele 13 şi 36, însă acestea au fost ratate de Adeyemi şi de Sucic.

Wolfsburg a obţinut o remiză albă pe terenul celor de la Lille, în condiţiile în care a avut un jucător mai puţin pe teren după eliminarea lui Brooks (63). 

Grupa H
 

Deţinătoarea trofeului, Chelsea, a învins greu pe Zenit 1-0, cele trei puncte fiind asigurate de noua achiziţie a londonezilor, Lukaku (69), în timp ce Juventus a învins fără emoţii la Malmo, scor 3-0, Alex Sandro (23), Dybala (45) şi Morata (45+1) stabilind rezultatul final încă din prima repriză.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite