Barcelona, start dezolant de campionat: Catalanii, învinşi de o nou-promovată. Lider-surpriză în La Liga

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lionel Messi
Lionel Messi

Campioana Spaniei din ultimele două sezoane a încheiat stagiunea precedentă într-o criză, iar antrenorul Ernesto Valverde pare că n-a găsit rezolvarea problemei nici acum.

Barcelona şi Real Madrid au câştigat ultimele cinci titluri în Spania, însă dacă e vreun sezon în care am putea asista la o surpriză în lupta pentru supremaţie, atunci acel sezon pare a fi acesta.

Barcelona şi Real Madrid nu strălucesc, iar catalanii au ajuns, sâmbătă seară, la două înfrângeri în cinci etape! La Granada, pe terenul unei echipe care a promovat în acest sezon în primul eşalon, Barcelona a fost învinsă fără drept de apel: 0-2 (Azeez 2, Vadillo 66-penalty).

Chiar dacă i-au avut pe Suarez şi pe Griezmann în primul „11“, iar imediat după pauză i-au aruncat în luptă şi pe Messi şi pe Ansu Fati (au ieşit Carles Perez şi Junior Firpo), catalanii nu şi-au revenit şi, mai mult, au luat şi golul de 2-0.

După cinci runde, Granada e liderul-supriză din La Liga cu 10 puncte. Barcelona (două victorii, un egal, două înfrângeri) e abia pe şapte cu 7 puncte, iar Real Madrid e pe cinci cu 8 puncte, dar cu un meci mai puţin disputat.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite